Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2019, 05:37 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
2018 Vengeance, garage bunk not operating

We have an 18 Vengeance touring edition and the motor for the rear bunk stopped working. I checked all the fuses and breakers and all are good. Is there a secondary fuse panel I am missing? Any advise would be appreciated.
__________________

Tricky76112 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2019, 09:12 AM   #2
Senior Member
 
SeaDog's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Idaho
Posts: 6,285
Welcome to the forum its a great place to get your questions answered. It may be the switch check for power there and for a loose connections at the motor.
__________________

__________________
Retired Navy
Jake my sidekick (yellow Lab)
2017 RAM 2500 CC 4X4 Cummins Diesel
2016 Flagstaff 26 FKWS
AF&AM & El Korah Shrine of Idaho
SeaDog is online now   Reply With Quote
Old 05-26-2019, 08:30 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
Thanks, I will give that a try.
Tricky76112 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2019, 01:49 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Did that work? I'm having the same issue.
SamV377 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2019, 02:38 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by SamV377 View Post
Did that work? I'm having the same issue.
It actually ended up being the battery cutoff switch. I accidentally fixed it while trying to get my generator started.
Tricky76112 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2019, 02:38 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
So, the battery switch has to be on to operate the bunk. That's weird what's the point in having the power hook up if you can't do everything from prime power. Was it the same thing with the slide outs?
SamV377 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2019, 08:20 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by SamV377 View Post
So, the battery switch has to be on to operate the bunk. That's weird what's the point in having the power hook up if you can't do everything from prime power. Was it the same thing with the slide outs?
Yes, the battery cutoff caused this. I have no idea why this would be. The slides work fine regardless of the power input. Battery/shore/generator.
__________________

Tricky76112 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bunk

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:29 PM.


×