Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-10-2019, 07:41 AM   #1
Member
 
DavidAndDonna's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 61
Landing Gear problems

The LED display lights up but no verbiage

I ran the slides out the other day at the house to load a new couch into the RV HOWEVER, all 4 jacks were not down and the RV was NOT leveled.

Today I backed up to load the RV got out hit the on button for the leveling system and it threw an error code "check stability".

Then i continued to manually raise the RV, backed under, hooked up and went to the campground.

The LED display lights up but, no verbiage. The front jacks will operate manually by pushing the buttons however, the rear jacks will not operate at all??

We tried unplugging the LED display, didn't help.

We tried holding all for buttons in at the same time, didn't help.(L,R,F,R,)

The LED display lights up but nothing??

Any suggestions would be greatly appreciated.
Thanks,
David
_____
__________________

__________________
David & Donna
Crusader 295RST
Dodge 3500 Dually 6.7 Cummins
Dodge 3500 6.4 Hemi
DavidAndDonna is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2019, 09:41 AM   #2
Member
 
DavidAndDonna's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 61
still troubleshooting

using a multi-meter i checked the battery, auto circuit breakers near the battery, and the power going into 4 point 5th wheel controller (part# 14346) and everything tested fine.

disconnected the plug from the back of the LED panel and found we're only getting 6V to the yellow wire, the other 3 wires had 12V.

I have no idea what the yellow wire is and best guess to replace part# 14346 5th wheel controller
__________________

__________________
David & Donna
Crusader 295RST
Dodge 3500 Dually 6.7 Cummins
Dodge 3500 6.4 Hemi
DavidAndDonna is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2019, 10:50 AM   #3
Member
 
DavidAndDonna's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 61
Smile

Quote:
Originally Posted by DavidAndDonna View Post
using a multi-meter i checked the battery, auto circuit breakers near the battery, and the power going into 4 point 5th wheel controller (part# 14346) and everything tested fine.

disconnected the plug from the back of the LED panel and found we're only getting 6V to the yellow wire, the other 3 wires had 12V.

I have no idea what the yellow wire is and best guess to replace part# 14346 5th wheel controller
and here's the fix WHEN you need it!

https://www.etrailer.com/question-372588.html?fb=yes
__________________
David & Donna
Crusader 295RST
Dodge 3500 Dually 6.7 Cummins
Dodge 3500 6.4 Hemi
DavidAndDonna is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.


×