Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2015, 03:03 PM   #11
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Checked mine and they look almost like new. Granted, my coach is only 1 1/2 years old.
__________________

__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2015, 05:06 PM   #12
Senior Member
 
Campin Cajun's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cut Off, La.
Posts: 1,830
Mine were good also, my coach is a '13.
__________________

__________________
2013 Berkshire 390BH
Campin Cajun is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2015, 04:52 PM   #13
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 188
Sorry, to clarify, the ones that failed on me were the ones on the hose from the bottom of the water pump. I also replaced the rad hose ones too as they were in about the same condition. So total of 6 clamps.

James
__________________

__________________
James
2008 Berkshire 360QS-40
"If you can't fix it with a hammer, you have an electrical problem"
speedmerchant is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.