Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-31-2014, 02:15 PM   #1
2011 Berkshire 390bh
 
wnytaxman's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Western NY State
Posts: 688
Camera Issues

I had my Berkshire sitting here in my office parking lot awaiting a part for the jacks. When I went to move the rig to the get the new part the cameras were dead. Both the side cameras and the back up camera. Kind of weird because the unit had not been moved at all during that time. The screen appears to be getting power as the light comes on, but no screen images and the screen will not retract. Any suggestions?

Ed
__________________

__________________
2011 Berkshire 390bh
wnytaxman is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2014, 04:02 PM   #2
Senior Member
 
gasman94's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Southwestern Mi
Posts: 1,201
May sound silly, but did you check the camera lenses? People do pull pranks.


Rich
__________________

__________________
gasman94 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2014, 04:52 PM   #3
2011 Berkshire 390bh
 
wnytaxman's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Western NY State
Posts: 688
Thanks Rich. Yes I did check the cameras and they are still there so I've got some other issues, but I'm not sure what they are. Obviously there is a wire not connected, but when you open up the area behind the radio it is just a mishmash of wires going here, there and everywhere.
__________________
2011 Berkshire 390bh
wnytaxman is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2014, 08:23 PM   #4
2011 Berkshire 390BH
 
Superchief's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Lancaster, NY
Posts: 1,063
Ed, Is there a fuse in the Compartment under the drivers window? My unit is not here, so I can't look at mine. Regards, Craig


Sent from my iPhone using Forest River Forums
__________________
Craig



Finally completed all State visits in August 2011 with a trip to North Dakota.
Superchief is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2014, 09:20 PM   #5
Senior Member
 
Dbt803's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Peekskill, NY
Posts: 371
Try hitting the little reset button.
Debbie
__________________
Debbie
"Midnight Pearl" - 2011 Berkshire 390 BH
Dbt803 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2014, 09:49 PM   #6
Senior Member
 
silver's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 739
If you have the same radio as I have the LCD screen has a separate power button, the fare left on the screen. This past spring my screen was shut off when I got into the coach. I found I had to hold the button it for several seconds before it came back on. At first I to thought it had broke. If that does not work them try the reset button to the right of the volume knob. You will need something like a paperclip to poke into the hole. I have PDF of the manual if you need it.
__________________
silver is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2014, 12:48 AM   #7
Senior Member
 
kingwood390bh's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 270
I agree with Debbie. There is a small hole on the Jensen unit that you can poke with a pin or pen. It fixes a lot of problems
__________________
kingwood390bh is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2014, 04:37 PM   #8
2011 Berkshire 390bh
 
wnytaxman's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Western NY State
Posts: 688
Thanks All. I'm flying out tomorrow AM so I'll check out your suggestions when I get back on Tuesday.

Ed
__________________

__________________
2011 Berkshire 390bh
wnytaxman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:00 AM.