Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2016, 12:08 PM   #1
Senior Member
klucas's Avatar
Join Date: Sep 2010
Posts: 334
Dead thermostat ????

I had to change out my rear Ac. I put a new 15k in front and swapped out the back unit that was broken with the old front unit. I changed the dip switches so the back is zone 2. I wired everything like It was originally and the t stat is dead. No power. I switched the phone cord connections a few times on the front and back. Nothing is working. Any suggestions??

Sent from my iPhone using Forest River Forums
klucas is online now   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.