Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-31-2015, 11:07 AM   #11
Who Dares, Wins
 
doc73's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Chester County, PA
Posts: 4,825
Unacceptable! There is no sleeping in when your retired... No excuse even if we are 3 times zones apart!



Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
__________________

__________________

Pat, Jen & Heather... Oh yeah and our trained attack trailer cat, Cinnamon-EOW 11/22/2017
2015 ChevyHD D-Max
2018 Artic Wolf 315tbh8
doc73 is online now   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 12:09 PM   #12
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Quote:
Originally Posted by doc73 View Post
Unacceptable! There is no sleeping in when your retired... No excuse even if we are 3 times zones apart!



Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk

I'm in trouble course I slept in till 10:00. Oops. What day is it anyway?LOL
__________________

__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 12:32 PM   #13
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Easley, South Carolina
Posts: 645
Quote:
Originally Posted by Phil57 View Post
I'm in trouble course I slept in till 10:00. Oops. What day is it anyway?LOL

Is that what retired life does to you ?
__________________
Joe & Lori

2014 Berkshire 390 RB-40
5456Mich is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 12:35 PM   #14
Berkshire 390QS
 
NO3putt's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pueblo Colorado
Posts: 1,251
The day I retired was the last day I had a watch on, Phil I think its Saturday, but won't know for sure until we get the Sunday paper tomorrow. LOL
__________________
2011: 54 days, 2012: 218 days, 2013: 175 days, 2014: 196 days
2015: 188 days, 2016: 72 days, 2017: 185
2009 Berkshire, 390QS, and toad
Skip
NO3putt is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 01:40 PM   #15
Senior Member
 
A32Deuce's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Mount Laurel,NJ
Posts: 5,021
Polarity is correct. Also a lot of leds for automotive use are 12 volt. Check at your splices for power. If power is there than switch the wires. If no power, than start back tracing. Possible water got in lens and blew a fuse/relay. Check power at your splices first.
__________________
A32Deuce is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 02:35 PM   #16
Senior Member
 
fredhardy's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Phoenix
Posts: 129
Sorry for the "slow" response. I was at my 7 y/o grandsons football game this morning. I guess my priorities aren't the same as "Doc73"...........
Agenda for tomorrow:
1. Remove the lights and verify they work directly off the engine batteries
2. Verify that there is power at the wires.
3. If no power, try to find the fog light fuse. I checked the known location and checked the owners manual. Nothing found
4. If power exists at the wires, try reversing the polarities. I currently have white to white, black to the other.
5. If still not working, check out the use of a relay. My telecon with the manufacturer yesterday (ANSOusa) noted that the installation was a "direct wire". I understood that to mean that a relay was not required (or in the box).
6. If still not working, reinstall the original and order a new replacement from Forest River.
I am aware of the "push" feature on the headlight button. When I push it the icon on the dash lights up as it is supposed to.
My regards to those that have been helpful in this frustrating project!
__________________
Fred Hardy
Phoenix, AZ
2014 Berkshire 390BH-60
2007 Explorer Sport Trac
fredhardy is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 02:58 PM   #17
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Good luck Fred. I'm sure you will figure it out. I wouldn't mind doing that mod as well so when you get it done and have time some details would be great. Thanks
__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 03:00 PM   #18
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Phil,
PM'd you.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 03:05 PM   #19
Senior Member
 
Garrette's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 956
Some running light go off when the headlights are on bright. My Subaru is like this.


Sent from my iPad using Forest River Forums
__________________
Garrette is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 05:33 PM   #20
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Mahwah, NJ
Posts: 69
Two thoughts (sometimes we all overlook the simplest things before we dive in head first!):

1. The fog lights did work before you swapped them out for the LED units, right? (possible defect from new that went unnoticed?)

2. Make sure the high beams aren't on, which would turn the fog lights off.
__________________

__________________
rad_jr is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:36 AM.