Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2015, 02:39 PM   #1
2014 360 QL
 
po 185's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: gardendale texas
Posts: 126
out side tv

I installed a dish receiver and I can get the dish programs on my big TV in the living room and the one in the bedroom . but not on the TV outside. I can only get air channels . is this the way it works ?
2014 360 QL
__________________

__________________
2014 360 ql
po 185 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 03:15 PM   #2
Senior Member
 
dan-nickie's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Dallas TX
Posts: 1,506
That is the way my RB worked when I got it.
I had to rewire some stuff to get it to work.

But the way it is wired now, I cannot get the DVD on the outside TV but that's OK with me.
I actually removed the DVD player from the cabinet.
__________________

__________________
Dan
2014 Berkshire 390RB-60
dan-nickie is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 03:21 PM   #3
Senior Member
 
Campin Cajun's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cut Off, La.
Posts: 1,830
My BH was the same, no satellite on outside TV, it only had an OTA antenna. I had my dealer run the cables to the outside TV for satellite.
__________________
2013 Berkshire 390BH
Campin Cajun is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 06:14 PM   #4
Senior Member
 
dan-nickie's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Dallas TX
Posts: 1,506
My DVD was wired to all TVs via a RCA distribution box.
I removed the DVD and connected the Sat to the dist. box via its RCA output.
The outside TV now gets Sat but not in HD.
__________________
Dan
2014 Berkshire 390RB-60
dan-nickie is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 06:20 PM   #5
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 67
Because of the way the splitter box was on mine, in ran main, front, and bedroom tv. I don't have a front tv. So I looked at the back of outside tv and it just has coax from main cabinet. I found the outside coax and unhooked it and left it in the main cabinet on the shelf. The dish box is hooked to the splitter with RCA jacks and the outside with the coax. Just so you know I'm 112 pounds so I could almost climb in the cabinet to find the wires.LOL. Hope this helps.

Mike
__________________
mcomer is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2015, 10:22 AM   #6
Senior Member
 
baddmann's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Madison, MS
Posts: 138
I added wireless HDMI. I used the Actiontec units. Now I have HD at all 4 TVs.
__________________

__________________
Brian and Kelly
2013 Berkshire 390BH-60 (Now with 275s)
2009 Jeep Wrangler Unlimited
baddmann is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:00 PM.