Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2013, 03:36 PM   #1
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Site very slow

Is it just me or is the site running very slowly today? Maybe it is just too many Nathan's hot dogs!! (LOL)

But the site does seem to be running very slowly.
__________________

__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:41 PM   #2
Mod free 5er
 
Join Date: Mar 2008
Location: Concord, NC
Posts: 24,215
And a note that says it's running a long running script every time you change threads.
__________________

__________________
OldCoot is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:44 PM   #3
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,029
No problem here on either the iPad or desktop - AT&T if that makes any difference.
__________________
B47 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:48 PM   #4
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Quote:
Originally Posted by OldCoot View Post
And a note that says it's running a long running script every time you change threads.
I get that same message also.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:50 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,258
Quote:
Originally Posted by tmmar View Post
I get that same message also.
Same here, a real pain in the rear.
__________________
bakken is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:50 PM   #6
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Good here.
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 03:50 PM   #7
Happy owner SOB
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 107
same script message here as well.
AT&T provider
__________________
sheriff1 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 04:00 PM   #8
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Georgia
Posts: 58
Same here. Happy to see it's not me
__________________
anitag is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 04:52 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Sachse tx.
Posts: 129
Glad to hear I was going to shoot my PC. I have the same results on IRV2 same provider
__________________
Poppy Bill is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 04:54 PM   #10
phat phrog stunt crew
 
Join Date: Jul 2012
Location: bethalto il
Posts: 1,422
same script here. charter cable.
__________________

__________________
dwaynerz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:25 AM.