Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2015, 03:49 PM   #51
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Sounds great. I'll give a shout out if they are delayed.
__________________

__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 11:05 AM   #52
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Easley, South Carolina
Posts: 645
Well then. Any outcome on this perplexing issue that sounds like I may have to possibly deal with.
__________________

__________________
Joe & Lori

2014 Berkshire 390 RB-40
5456Mich is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 11:17 AM   #53
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Joe as far as I know only two of us have had this issue. Although Thetford has told me that they have had issues across several brands I only know of me and Boo that have it going on. I am still working on the issue and I'm concentrating on the touch pad you use to flush. I believe it is a malfunction with that. The plumbing that we can see is all correct and what we can't see it would be difficult to mess up. I have a new pad coming so will see what that does. The toilet is a great toilet and a very expensive one. It has a built in macerator and helps to keep the black tank in good shape. I will figure it out. (Or Boo will and I will copy him).
__________________

__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ford

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:12 PM.