Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-14-2013, 11:22 AM   #1
Senior Member
 
EJM4's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Mechanicsburg - PA
Posts: 512
TV antenna power?

We're in a wooded area and no sat signal. Went to flip on the booster for the over air antenna and no lights.

Does anyone know where the fuse may be or I'd it even has a fuse.
__________________

__________________
Earl
2013 Berkshire 390BH / 360hp
EJM4 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 11:53 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Did you turn in the switch in the entertainment center?
__________________

__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 12:48 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 21
Lights vs TV

2013 Columbus - not sure if this is the same issue but we had a problem with the TV losing signal when we turned on lights. Our service provider advised that he had heard of this and the solution was to replace the LED lights with halogen. After 2 1/2 - 3 months of back and forth with Forest River they agreed to replace the lights. No loss of signal issues since. The Halogen however have dramatically shorter life than the LEDs so stock up on bulbs.
__________________
wheelmangg is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 01:28 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Not a expert on lighting but that is strange. Not doubting you because it worked and glad it did. I hope someone chimes in to explain why the LED would interfere.
__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 02:23 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: X
Posts: 2,781
Guys, I think the OP is saying that the light did turn on on the booster plate when he pushes in the button. Nothing to do with his RV lighting.
__________________
BarryD0706 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 04:44 PM   #6
Senior Member
 
VinceU's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,502
Quote:
Originally Posted by BarryD0706
Guys, I think the OP is saying that the light did turn on on the booster plate when he pushes in the button. Nothing to do with his RV lighting.
It looks as though the light does not come on and asking where the source of DC is. If thats the case it comes from the elec dist panel, 12volt fuses marked maybe CS forward or entertainment. If no fuses out could be the amp is bad.

The other thread about LED lights can cause EFI and ruin radio signals. The answer to that is better quality LED fixtures with noise cancelling.
__________________
VinceU is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 06:30 PM   #7
Senior Member
 
EJM4's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Mechanicsburg - PA
Posts: 512
Quote:
Originally Posted by Phil57 View Post
Did you turn in the switch in the entertainment center?
Phil,

Palm 2 face with embarrassment ! Lol
__________________
Earl
2013 Berkshire 390BH / 360hp
EJM4 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 06:38 PM   #8
Senior Member
 
Campin Cajun's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cut Off, La.
Posts: 1,830
EJM4 we all have those moments.....the older I get the more often they happen. Glad it was an easy fix.
__________________
2013 Berkshire 390BH
Campin Cajun is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2013, 06:40 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: West Michigan/Fort Myers
Posts: 3,927
Wonder how I new to look there. Glad it worked.
__________________
Phil57 is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2013, 03:55 PM   #10
Senior Member
 
edgewant's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Tennessee
Posts: 456
Happened to me last week. I started looking for fuses when it dawned on me that the switch in the entertainment center was off.
__________________

__________________
edgewant

2013 Berkshire 390RB-60
toad - 2002 Jeep Wrangler Sport
edgewant is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.