Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2012, 08:36 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Washington DC
Posts: 332
Antenna for TV

So, i have been in the same spot for sometime now, and my satellite is hooked up inside. My issue is with my outside entertainment system, this tv only works for movies or over the air broadcast. It worked a few days ago. Today i went to go watch something outside and i can not get any channels all of a sudden. I do a scan and it doesn't pick anything up. Nothing changed as far as i know between last time i watched and this time. Only thing i did tonight was plug in a surge protector in the master bedroom (right next to the antenna outlet). I have disconnected it which didnt fix the issue and tried rotating the antenna and rescan. I also turned booster off and then back on but still nothing.....

Any thoughts?
__________________

__________________
2012 Ford F-350 6.7L CC SRW w/FX4
2013 Forest River Sierra 365SAQ
Beausdog is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 08:43 PM   #2
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Did you accidently turn off the booster?
__________________

__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 08:44 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Washington DC
Posts: 332
Quote:
Originally Posted by herk7769
Did you accidently turn off the booster?
Nope, checked it....it was on....then shut it off.... and then put it back on again
__________________
2012 Ford F-350 6.7L CC SRW w/FX4
2013 Forest River Sierra 365SAQ
Beausdog is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 08:50 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Washington DC
Posts: 332
UPDATE: The antenna is working on my other televisions, just not that one.

now i at least know its not an antenna issue.
__________________
2012 Ford F-350 6.7L CC SRW w/FX4
2013 Forest River Sierra 365SAQ
Beausdog is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 09:54 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Washington DC
Posts: 332
Weird....now all of a sudden it is working again......phew.....got the tv's hooked up to surround sound....life is good )))))
__________________
2012 Ford F-350 6.7L CC SRW w/FX4
2013 Forest River Sierra 365SAQ
Beausdog is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 10:52 PM   #6
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Sounds like a lose connection somewhere.
__________________

__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
antenna

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.