Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2011, 04:59 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
concertone Zx600

Our three year old Zx600 will not load or play dvds any longer. I was wondering if anyone could tell me whether it may be a board or the DVD player itself? If it is the DVD player can someone give me a replacement part number so can repair the problem.


hjg3949 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2011, 07:21 PM   #2
Senior Member
Big Dawg's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: Columbus, Ohio
Posts: 533
You will have to do some searching on the site. I just picked up our Cherokee 28BH and it has this unit. From what I understand, there are members that have extensive problems with the Concertone products. I for one, hope that since mine is new, I do not have them...

2004 Chevy Avalanche Z66 W/Transmission Cooler
2011 Grey Wolf 28BH
Blue Ox Sway Pro WDH
2 Beagles (Snoopy & Dexter)

Big Dawg is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2011, 07:36 PM   #3
Senior Member
camper_Lucy's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: Camping some place I hope
Posts: 318
Here is the web site, you will find all the contact and support information on it. Concertone® Home Page there is also a gentleman on here "Bob Fields" if I recall who may be able to provide some assistance he has helped out others in the past.
2011 GMC 3500HD 4x4 Crew DRW Duramax
Pullrite 20.5K
2012 Sierra 365SAQ
2006 Police Roadking FLHPi
camper_Lucy is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2011, 08:01 AM   #4
Dave T's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 78
I have the same problem. I bought a new 2009 lexington last fall. I had the dealer replace the orginal unit. Now this unit does the same thing! I haven't even spent ONE night in this unit. These RV manufactures just keep putting in junk! I should have done more research into Forest River before buying. I never new about this forum until after buying!
On the Concertone web site, you can up grade to a XZ690. Worth the money????
Another thing to try is to shut off the power to the unit. I never did find the fuse, so I removed the unit & unplugged the power. It would play good for about 20 seconds, back to same problem!!
Dave T is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:09 PM.