Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2012, 07:02 PM   #11
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Quote:
Originally Posted by cherry1 View Post
video cable, looks factory installed.
Can you tell if it is a single yellow RCA type connector or does it have a connector that looks like a computer cable?

The one that looks like a computer cable should carry your color ad sound signals to your TV. The yellow RCA type cable has the B&W signal and color information together on the one wire (the red and white are for stereo sound).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	HDMI_Cable_End.jpg
Views:	61
Size:	35.9 KB
ID:	15079  
Attached Images
 
__________________

__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 07:36 PM   #12
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
rca yellow. there is no red or white cables sound comes thru surround sound. i have a zx75 combo thing mounted above tv
__________________

__________________
cherry1 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 07:54 PM   #13
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Your picture setup could be wrong.
Try other settings under "video" such as YUV TV
S-Video is not correct for a yellow RCA plug.

If none of these setting work
You might try a different video output on the ZX-75 (there are 3 of them).
You can also try a new cable.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Project1.jpg
Views:	30
Size:	39.7 KB
ID:	15080  
Attached Files
File Type: pdf ZX75 Manual 1st gen.pdf (1.10 MB, 14 views)
__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 08:39 PM   #14
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
looks like there is no remote, i cant access menu on zx75 will order one and try diffrent set up, will try different output and cable while waiing. thank you so much for your help. i will let you know how it goes
__________________

__________________
cherry1 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
led pad

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.