Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2016, 12:05 PM   #1
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: West Coast
Posts: 98
Fuzzy TV!

Out on our first trip of the season, the campground has cable. Both my living and bedroom TV's scan and find all the channels, the sound is good but the picture is unwatchable because it's too snowy! Luckily we can get some over the air channels and they work fine! And yes, I have the booster off when in cable mode. Any suggestions on what's causing the bad picture in cable mode? I've also checked all the connections that I can find and made sure they were tight.
__________________

__________________
atcla is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2016, 07:03 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 300
Run a cable from the post to the tv, that should tell you if it is their's or in your trailer.
__________________

__________________
Dale & Karen
2015 Lacrosse 311RLS
2006 F-250 The 06-6.0
Dwilcox is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2016, 07:29 PM   #3
Land of the Midnightsun
 
jjSpeedwagon's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Midland TX
Posts: 343
Bad cable conections. Had to cut off and replace couple of mine. Trick is finding them
__________________
John & Janice
2016 Coachmen Concord 300DS
2010 Jeep JK 2.5 inch lift 33' tires
Elite Ready Brutte tow bar & Blue Ox base plate
Never mistake Knowledge for Wisdom. One helps you make a living the other help you make a LIFE.
jjSpeedwagon is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2016, 11:52 PM   #4
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: West Coast
Posts: 98
Thank you Dwilcox and jjSpeedwagon! I ran the cable directly to the tv and works great, now I guess the fun part is finding the bad connector or cable in the trailer!
__________________
atcla is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2016, 12:08 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 300
👍👍👏
__________________
Dale & Karen
2015 Lacrosse 311RLS
2006 F-250 The 06-6.0
Dwilcox is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2016, 07:14 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: East Berlin
Posts: 325
Just a quick comment make sure your antenna booster is not on. The tv will scan ok but picture is terrible. Been there done that.
__________________
Rich5117 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2016, 07:31 PM   #7
Senior Member
 
nomad297's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1,241
Quote:
Originally Posted by Rich5117 View Post
Just a quick comment make sure your antenna booster is not on. The tv will scan ok but picture is terrible. Been there done that.
This is what I'm thinking the problem is.

Bruce
__________________
2016 Rockwood Windjammer 3029W Diamond
2015 Chevy 3500HD LTZ 6.0 Crew Cab 4x4 Long Bed 4.10:1 SRW
nomad297 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2016, 08:32 PM   #8
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: West Coast
Posts: 98
Thank you Rich5117 and Bruce! The booster was off, been there done that too! 😃 I'm back home now and will be checking all the cables and connections I can find! I'll check back in if and when I can find anything!
__________________

__________________
atcla is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.