Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2015, 05:09 PM   #1
Junior Member
 
Palmtreepat's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Venice,Florida
Posts: 29
I have Direct TV and I forgot how to connect to our TV

Please help....... This time please send me a picture of the back of your
Receiver. It's been since last summer
Since I connected it.
__________________

__________________
Palmtreepat is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 05:54 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 594
Sat in and tv out that's pretty much it.
__________________

__________________
2016 Flagstaff 23lb
Toddupton is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 06:19 PM   #3
Go Pack Go!!
 
codespy's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Packerland
Posts: 93
If it's an HD receiver or HD-DVR, there is no "out to TV" coax. it only has RCA, S-Video, Composite, or HDMI capability to connect to TV. HD and most receivers including Genie have one Sat Input, HR20's through HR24's have two Sat inputs, but Sat 1 input is used only with a SWM setup.

You could get an RF Modulator to convert from RCA/S-Video to coax to a TV.
__________________
1994 Damon Hornet 27R
2016 Wildwood 4092BFL (Still Getting Fixed by Dealer After Production)
codespy is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 10:49 PM   #4
Senior Member
 
wowzer's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Fremont,Ohio
Posts: 164
If your Directv box has been off line for awhile you might need to give them a call to reactivate it.
__________________
Jim and Sherri Brown
2013 Silverado 2500 6.6 DuraMax
2012 Sabre 34REQS6
wowzer is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 09:34 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Indianapolis
Posts: 2
I would agree with WOWZER. DirecTV has a very good customer service base that i have found and will gladly walk you through what you need to do for your model of TV. I have had great experience with them with my RV and my SWIM unit and they want to keep your business. Give them a Call.
__________________
malvin65 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 08:22 AM   #6
Senior Member
 
redcloud1's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 285
Quote:
Originally Posted by wowzer View Post
If your Directv box has been off line for awhile you might need to give them a call to reactivate it.
for sure you will have to get them to reauthorize your receiver. You will have your satellite in and if it's an HD receiver HDMI out. we use the HDMI out hook up to the TV
__________________
redcloud1 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 10:49 AM   #7
Junior Member
 
Palmtreepat's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Venice,Florida
Posts: 29
Connect TV and receiver

Thanks everyone for your suggestions. We do use the direct box right from home and take it with us in the MH, so the was not the problem.
i called Direct TV like you suggested , and technical support were eventually able to get us going😃 happy thanks
__________________
Palmtreepat is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 10:52 AM   #8
Junior Member
 
Palmtreepat's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Venice,Florida
Posts: 29
TV/receiver hook up

Quote:
Originally Posted by Palmtreepat View Post
Please help....... This time please send me a picture of the back of your
Receiver. It's been since last summer
Since I connected it.
Addendum to my last entry :
We have taken a picture and posted
It to the inside cabinet door for future references!
__________________
Palmtreepat is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 12:43 PM   #9
Go Pack Go!!
 
codespy's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Packerland
Posts: 93
Quote:
Originally Posted by redcloud1 View Post
for sure you will have to get them to reauthorize your receiver. You will have your satellite in and if it's an HD receiver HDMI out. we use the HDMI out hook up to the TV
You can always call 1-800-DirecTV and at the voice prompt say "Refresh Services" or go here to your online account to refresh/re-authorize:

https://www.directv.com/DTVAPP/mydir...equestid=23886
__________________
1994 Damon Hornet 27R
2016 Wildwood 4092BFL (Still Getting Fixed by Dealer After Production)
codespy is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2015, 02:55 PM   #10
Junior Member
 
peterbugnet's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Palm Coast, FL
Posts: 6
Late to the party, but further question

Quote:
Originally Posted by Palmtreepat View Post
Thanks everyone for your suggestions. We do use the direct box right from home and take it with us in the MH, so the was not the problem.
i called Direct TV like you suggested , and technical support were eventually able to get us going😃 happy thanks
What antenna can be used with a Directv receiver from my house (if i understand you correctly) and where to buy such antenna? Thanks!
__________________

__________________
peterbugnet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 PM.