Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2014, 10:10 PM   #121
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,098
If you're watching over the air TV you need to set it up for sound. It just doesn't automatically play TV sound. The TV speakers do that.

I post a video of how to do this several times. I'm on my phone now but Maybe some nice soul will post a link.
__________________

__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2014, 10:16 PM   #122
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,098
Magnadyne needs to be on AV2.
On the TV go to the menu, tutn tv speakers off. On the audio menu set volume to fixed (not variable). Should play tv sound via surround sound speakers

If not, make sure cables red/whit cables are plugged into audio out of TV.
__________________

__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2014, 06:41 AM   #123
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Collinsville, IL
Posts: 830
Regarding USB drive, it may be that the size drive is too big for the Magnadyne to handle. Many car stereos, etc., cannot handle the larger drives. Trying loading some songs on something like a 2G drive and see what happens. Smaller drives conform to the USB 1.0 standard. Larger ones are likely USB 2.0 or above.

(This is just a hunch on my part, but I have run into this on other devices like older digital picture frames, that can't load from larger drives).
__________________
2012 Forest River Sunseeker 2300 Chevy
RvBill3 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2014, 09:03 AM   #124
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,098
Ah, here it is.

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater.
__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2014, 12:47 PM   #125
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 18
While using two different iPod Classics in our 2014 Sunseeker 3010ds there is a constant squealing noise during play. How do you use Bluetooth to pay the iPod? Frustrating to constantly hear squealing during our music. In response to the sub, we had to disconnect ours. It wouldn't stop humming.
__________________
Hodie Ho is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2014, 02:40 PM   #126
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,098
I don't think the iPod classics are bluetooth compatible.

I think it needs to be an iPhone or an iTouch to use Bluetooth. The rest need to be direct cable connection.
__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2015, 10:13 AM   #127
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 18
Thanks for the response. The problem is that when the iPod is attached via direct cable there is a squealing noise along with the music. Any idea on how to correct that?

Hodie Ho
__________________
Hodie Ho is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2015, 10:19 AM   #128
Senior Member
 
Mikegjax's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Orange Park Fl.
Posts: 1,329
Try installing a "ground loop isolator". Cheap and worked to stop the hum on my Magnadyne.
__________________
2014 Solera 24R
USN Retired
Mikegjax is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2015, 10:22 AM   #129
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 18
What is a ground loop isolator? Where do I get one? How and where do I install it? Sorry, I'm not real savvy with electronic stuff.
__________________
Hodie Ho is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2015, 10:26 AM   #130
Site Team
 
Flybob's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 5,566
Radio Shack.

Make sure plugs are in all the way.
If you have LED lighting try turning them off.
__________________

__________________

2015 Freedom Express 248RBS
TV 2015 Silverado HD2500 Duramax
TST Tire Monitors
Honda 2000I + Companion
2 100W solar panels
Flybob is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
dvd, led pad, magnadyne, sirius

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.