Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2011, 02:54 PM   #1
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Traverse City, MI
Posts: 42
No Audio From Toshiba via AX700

Just bought a 2010 (new) Flagstaff 8528RKS with 32" Toshiba & Concertone ZX700. Adio on ZX works fine when in radio, CD or DVD but when I switch ZX to aux 2 I receive no audio from TV through that unit. I looked at cables, both on TV and on ZX & both appear to be hooked correctly. I did send Concetone an e-mail today, but after reviewing all the great info. here, thought I would give this a try also. Thanks
__________________

__________________
tom.keith is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 02:59 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Maple Ridge, BC, Canada
Posts: 635
Check Aux1 on ZX700 - might be there. Has been reported here that tv audio out is not always connected to where you expect it to be.

...VTX-AL
__________________

__________________
VTX Al is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 04:13 PM   #3
Senior Member
 
sherdep's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Saint Cloud FL
Posts: 1,565
my guess is that they only have video output going to your TV and no audio
__________________
2011 Rockwood Mini Lite 2306 - Matt
2004 Dodge Ram 1500 Qaud Cab 4x4 with 35" tires and 3.92 gears, Dynatech Longtube Headers & Fabtech 6" lift + Superchips with shift Tuning
Nights Camped 2011 (37) - 2012 (16)-2013 (2) -2014 (5) -2015(0)
USMC 91 - 95 - F/A-18 Aviation Ordnance
sherdep is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 04:58 PM   #4
Senior Member
 
BOBFIDY's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Broken Arrow, OK
Posts: 1,110
From having met Bob Fields at the FROG Rally a couple weeks ago...I'll bet he will get back to you and get your problem fixed.
He IS one of the good guys...IMHO.

BOB
__________________
2011 FORD F350 CREW CAB DUALLY DIESEL 4x2
2010 Salem LA 292FKDS
One of the Original 14 F.R.O.G.s
1st, 2nd, and 3rd INTERNATIONAL F.R.O.G. RALLY Branson. MO.
1st, 2nd, and 4th INTERNATIONAL RALLY Goshen, IN.
BOBFIDY is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 05:01 PM   #5
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Traverse City, MI
Posts: 42
Thanks..did check back of unit and it cables were going to aux 2.
__________________
tom.keith is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 05:09 PM   #6
Senior Member
 
buckisland1950's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Savannah
Posts: 133
See if this helps. Problem with Toshiba Audio thru Concertone Revealed. It was my problem......
__________________

2011 F250 Lariat Crew Cab 6.7L Diesel
2011 Flagstaff Classic Superlite 831 FKBSS
Fleet of Canoes and one Kayak
So Many Rivers so Little Time!
buckisland1950 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 06:35 PM   #7
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Traverse City, MI
Posts: 42
Buckisland 1950: I had reviewed your great post and it prompted me to look at the cables on the back of both units. The back of my Toshiba is not layed out the same, but my red & white rca cables are connected to the toshiba audio out pegs.
__________________
tom.keith is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 06:41 PM   #8
Senior Member
 
buckisland1950's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Savannah
Posts: 133
Just a shot in the dark. Hope someone else has the answer for you......
__________________

2011 F250 Lariat Crew Cab 6.7L Diesel
2011 Flagstaff Classic Superlite 831 FKBSS
Fleet of Canoes and one Kayak
So Many Rivers so Little Time!
buckisland1950 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 01:18 AM   #9
Senior Member
 
Nigels's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: BC Canada
Posts: 632
Quote:
Originally Posted by buckisland1950 View Post
See if this helps. Problem with Toshiba Audio thru Concertone Revealed. It was my problem......
Thanks it fixed my problem too.
__________________
Nigel & Bev
Brit Driver & Canadian Naviguesser

2011 Rockwood Signature Ultra Lite 8280ws
2011 Dodge Ram 3500 4x4 Diesel
http://www.algarvevillaforrent.com
Nigels is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 01:33 AM   #10
Senior Member
 
BOBFIDY's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Broken Arrow, OK
Posts: 1,110
Quote:
Originally Posted by Nigels View Post
Thanks it fixed my problem too.
Hello Nigel. Hope all is with you and Bev.

Bob and Nancy
__________________

__________________
2011 FORD F350 CREW CAB DUALLY DIESEL 4x2
2010 Salem LA 292FKDS
One of the Original 14 F.R.O.G.s
1st, 2nd, and 3rd INTERNATIONAL F.R.O.G. RALLY Branson. MO.
1st, 2nd, and 4th INTERNATIONAL RALLY Goshen, IN.
BOBFIDY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.