Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2015, 05:41 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
No TV Signal

Just brought my Forester home from storage after a month to prep for a weekend trip. Tried to turn on one of the TVs while I was cleaning the interior and the message on the screen kept saying to "run auto scan." I did it five times and then checked the other TV. Same thing. Went up on the roof and the antenna looks fine. Last time I had it at me house I pick up tons of channels over the air. This time...zero. Any advice??
__________________

__________________
steveadamcik is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2015, 06:24 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Crawfordville, Florida
Posts: 588
Did you have your antenna amp button on?
__________________

__________________
Jerry. Vietnam vet.
Retired
jgahlhoff is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2015, 06:26 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Crawfordville, Florida
Posts: 588
Also is is set for Air not cable
__________________
Jerry. Vietnam vet.
Retired
jgahlhoff is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2015, 06:30 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 138
Sounds a lot like the amplifier is off -----
__________________
bruceatlam is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2015, 07:01 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Los Padres National Forest
Posts: 158
Same type of problem - except the front TV works fine on the park cable, but can't get bedroom TV to pick up anything! I ran the scan several times. Can't find any switch to br TV. Any ideas? Thanks.
__________________
2014 Sunseeker
3170ds (Suzuki Samurai 1986 toad)
Gary and Dottie, fur babies Doodle(corgi) and Beau(yellow lab)
Yorkranchgalnguy is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2015, 07:08 PM   #6
Georgia Frog Rally 2018
 
aceinspp's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: GA
Posts: 10,652
Yorkranchgalnguy: make sure the bed room Tv is set to cable and scan, also you may have two connections by the tv in the bed room as we do one is for cable/aant the other is for satellite. Make sure it is connected to right outlet. Later RJD
__________________
2015 35 FT V-Lite 30WRLIKS Diamond Package
2015 Chevy 2500 6.0 4:10 gearing.
Days camped in 2016 58
Days camped so far 2017 62
aceinspp is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2015, 12:40 AM   #7
Senior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Los Padres National Forest
Posts: 158
Only one hook up. Checked connections :tight . TV says cable. Ran scan many times- no joy. Living room TV great so cable hook up good. There must be some trick or it's just not wired right. I got air channels fine in Boise, so it's wired to antennae okay. This is the first time I bought cable. I'm stumped.
__________________

__________________
2014 Sunseeker
3170ds (Suzuki Samurai 1986 toad)
Gary and Dottie, fur babies Doodle(corgi) and Beau(yellow lab)
Yorkranchgalnguy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:18 PM.