Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2011, 11:55 AM   #1
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 36
No video ZX600

When playing a DVD audio works fine but no video?? Worked fine last year. Pulled unit out of wall and checked all connections, they were ok?? Anyone have this problem and a solution??
__________________

__________________
2009 Rockwood 8315BSS
1999 Chevy Tahoe
Pullrite Anti-Sway Hitch
nycamper is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 12:03 PM   #2
Member
 
frankm's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Miami, Florida
Posts: 446
Asking the obvious but is the tv input set to Video1 (or whichever tv input the DVD is connected to)? In our TT the DVD sound is piped directly to the overhead speakers (so there is no sound at the tv speakers when using the DVD) so it always tricks the DW into thinking there is something wrong with tv.
__________________

__________________
Frank & Rita M
2016 Ford F-150 XLT Ecoboost
2017 Rockwood 2703WS
frankm is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 12:30 PM   #3
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 36
Forgot to mention that, tv is set on AV1. I also tried all video settings on tv, hmmmm? Will have to try another portable tv or player to eliminate current tv video connection.
__________________
2009 Rockwood 8315BSS
1999 Chevy Tahoe
Pullrite Anti-Sway Hitch
nycamper is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 01:00 PM   #4
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
i can see where this is going ................. fail
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 01:23 PM   #5
Moderator Emeritus
 
Join Date: Nov 2008
Location: Winston-Salem, NC
Posts: 2,381
If you do a search, you will find a lot of problems with concertone units. Mostly the units themselves.

When you pulled the unit out, the red and white are audio, and should be plugged in to audio in, from the tv., and the yellow is video, and should be plugged in to video out. The 16 pin connector goes to the speakers, the small 4 pin with red and black are power.

Make sure the yellow is in video out, and the other end is connected to the tv, video in. Might take an ohmmeter and check the cable. If the tv is good, then it has to be the unit.
__________________
LadyWindrider
2012 Ford F250 ext. Cab 4x4
2002 Jeep Wrangler Sahara
2008 Yamaha V-Star 650 Classic

2008 Work and Play 18LT
LadyWindrider is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 04:03 PM   #6
member
 
Join Date: Mar 2009
Location: new hampshire
Posts: 14
no video to tv from dvd zx700

my concertone dvd worked fine and now have no picture to tv, the suround sound is working for volume just no picture
__________________
2009 rockwood signature ultra lite 2003 chevy hd 2500 4x4 6.o gas
hoody is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 04:06 PM   #7
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 36
Well we've been pretty lucky, for three years it has worked great. We use the radio and ipod all the time. Have only watched about ten movies with no problem. Go to use it for the first time this year and no video, audio ok. Trailer was back at factory in February to have walls and roof replaced, so I thought maybe they had to remove unit and didn't hook everything back up? I removed unit checked all audio and video connections, reseated them still no video. I will have to get a portable tv with a video input and try to isolate the problem, tv or ZX600.
__________________

__________________
2009 Rockwood 8315BSS
1999 Chevy Tahoe
Pullrite Anti-Sway Hitch
nycamper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.