Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2015, 05:19 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lanexa,Va.
Posts: 24
Rear View Camera Help

We have an '07 Forester 2941DS, it came with a rear view camera that has always worked well, yesterday we were traveling through Missouri when the camera just stopped working, monitor has power, but says "No Signal", does the camera have it's own power source & if so, where? Simple Fix? although I doubt it.
Driving me nuts not being able to see the toad.
__________________

__________________
bukhrn is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2015, 07:24 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 138
Most probably --- yes, the camera has a separate power source. Did you check your fuses?
__________________

__________________
bruceatlam is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2015, 08:44 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lanexa,Va.
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by bruceatlam View Post
Most probably --- yes, the camera has a separate power source. Did you check your fuses?
I checked the ones in the coach, which all looked good, not sure if they'd wire it to the chassis.
__________________
bukhrn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.