Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2013, 10:35 PM   #1
Member
 
2Barnetts's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 49
Satellite Kit?

If our TT is wired for satellite what do we need to hook it up? Is there a monthly fee? Do we buy a box? Do we mount our own dish or does the RV park provide them? Any input is appreciated! Thank you.
__________________

__________________
2Barnetts is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2013, 10:37 PM   #2
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Quote:
Originally Posted by 2Barnetts View Post
If our TT is wired for satellite what do we need to hook it up? Is there a monthly fee? Do we buy a box? Do we mount our own dish or does the RV park provide them? Any input is appreciated! Thank you.
Do you have direct tv or dish network at home?
You can use either of those in your camper with a portable dish.


Turbs
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2013, 11:05 PM   #3
Junior Member
 
roman253's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Northeastern Illinois
Posts: 24
actually I think I have a similar question as 2Barnetts. My TT has outside hook ups for both satellite and cable, however once inside there is only 1 jack near each tv location. My question (maybe the same as 2Barnetts) is, where do you make the connection between the receiver and dish?
__________________
Roman
2014 Tracer 3150BHD
2014 Ford F-150 (5.0L, 4WD)
roman253 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2013, 02:14 AM   #4
Member
 
2Barnetts's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 49
Quote:
Originally Posted by f1100turbo View Post

Do you have direct tv or dish network at home?
You can use either of those in your camper with a portable dish.

Turbs
Yes, we have Directv in our home. So would we just add another box for the TT & get a portable dish? Thank you.
__________________
2Barnetts is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2013, 08:11 AM   #5
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Dublin, NH
Posts: 30
Dont need another receiver just another dish and bring your receiver from home.
__________________
pcmdnh is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2013, 08:15 AM   #6
Phat Phrog Phlunky
 
essness's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Near Lake Geneva Wisconsin
Posts: 979
I take one box from home. I plug it in at the main tv in the living area and back feed the others through the antenna connection with the amplifier turned off.
Works very well.
__________________
Scot, I am "that guy"
2014 Raptor 27FS
2014 Ram 1500 Laramie
Days camped in 2013 = 30 final.
Days camped in 2014 = 27 final.
igkra.com
essness is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2013, 02:41 PM   #7
Junior Member
 
roman253's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Northeastern Illinois
Posts: 24
well my home is cable so anything satellite I buy would be for the camper only, but with both cable and satellite plugs outside and only 1 plug by the tv inside, the order in which I would set up the box is unknow.
__________________
Roman
2014 Tracer 3150BHD
2014 Ford F-150 (5.0L, 4WD)
roman253 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2013, 12:09 AM   #8
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: X
Posts: 2,781
The inside connection is the Sat. connection. The cable wire goes to the antenna booster control.

Click image for larger version

Name:	image-3218991169.jpg
Views:	61
Size:	44.0 KB
ID:	37111
__________________

__________________
BarryD0706 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
satellite

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:55 AM.