Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2015, 01:36 PM   #11
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Quote:
Originally Posted by HIDE OUT View Post
so I can have one tv hooked to the hdmi and the other tv run out of the receiver with one of these and run the br with a ir remote
In theory it should work.

TURBS
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 01:49 PM   #12
Senior Member
 
Crockett's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 833
thank you gents...all this was clearly over my head...
__________________

__________________
Crockett is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 02:10 PM   #13
Member
 
john1345's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 45
Ok what I did when I had one Sat rec I put the sat rec before the switch box. and I used the remote to change the channels on the Sat rec. So all I had to do was select what tv I wanted to watch. Better yet if you don't have a selectable switch box. just take the output of the Sat Rec run it thru the HDMI to Cable converter then in to the input of the switching unit. Then use the IR or RF remote unit, to control the channels on the sat rec. another way you may be able to do it some of the new sat rec remote controls use Rf to control the link between the sat rec and is remote. This type of remote will transmit thru walls for a short distance. remember to have you TV on channel 3 or 4 and control every thing with the sat rec remote.
__________________
john1345 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 02:44 PM   #14
member
 
Join Date: Mar 2012
Location: New York
Posts: 336
now I am really confused what switch box?? with the tailgater it has to be a direct run from ant to rec or it wont work.so the switch your talking about connects from the rec hdmi out to the switch the to the TV's?
__________________
2016 Rockwood 8310SS Signature Ultralight
2017 F 250 6.2 gas 4.30 8' bed
HIDE OUT is online now   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 02:59 PM   #15
Member
 
john1345's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 45
ok if you don't have a second tv don't worry about the switching unit then
__________________
john1345 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 03:17 PM   #16
member
 
Join Date: Mar 2012
Location: New York
Posts: 336
I do have a second tv one in the bed room and one in the living room
__________________
2016 Rockwood 8310SS Signature Ultralight
2017 F 250 6.2 gas 4.30 8' bed
HIDE OUT is online now   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 04:55 PM   #17
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Mt Pleasant SC
Posts: 202
My recommendation is don't bother with satellite in the bedroom. I found that you just won't use it that much. Use your roof antenna for the bedroom tv while you are dozing off.
__________________
palmetto rogue is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 05:12 PM   #18
Member
 
stansoper's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Topeka, Kansas
Posts: 51
I have the same set up and a tailgater in my Wildwood TT. The sat only runs to the sat in the living room. That's because the sat in cannot be split. That's why you don't have a sat connection in the br. To get sat in the br you would have to figure out how you could run from the hdmi out on the tv in the lr to the tv in the br and that's a long run for hdmi. I'm going to watch antenna (HD) in the bed room and sat (HD) in the living room, since most of the TV watching will be done in the living room anyway. These manufacturers are not always satellite friendly.
__________________
stansoper is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 05:28 PM   #19
member
 
Join Date: Mar 2012
Location: New York
Posts: 336
I do have a sat connection in the bed room
__________________
2016 Rockwood 8310SS Signature Ultralight
2017 F 250 6.2 gas 4.30 8' bed
HIDE OUT is online now   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 05:50 PM   #20
Member
 
stansoper's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Topeka, Kansas
Posts: 51
That's interesting. I don't, only in the lr. I suppose if you had a joey set up it would work. With dish the coax from the dish runs to a receiver and then to TV. I don't have a clue how you would do it with your set up. I think you would need two receivers. Sorry can't help more. Maybe you will need to have a dish technician look at it.
__________________

__________________
stansoper is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
satellite

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.