Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2013, 10:54 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Bodega Bay, CA
Posts: 1
Windjammer Cable

Hi all,
I've searched for and read all the threads related to getting park cable working. Our antenna amp (green light button) is OFF. Coax cable is attached from hook-up to the left "cable" jack on outside of TT. Coax cable from TV to Winegard plate is plugged into the "TV" jack (not the "AUX/SAT" one).

Turn on the TV, searched thru the menu. It's still looking for analog channels on the channel scan, even though I've put every option I can on "cable".

I'm pretty sure it's some setting on the TV that I'm not figuring out. Any help would be great!

Thanks, Sissy
__________________

__________________
sissyandbob is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 11:05 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: X
Posts: 2,781
It's going to search for both analog and digital stations. Maybe it does the analog first.

I would try plugging the park cable into the Sat jack on the outside of your RV. It's not uncommon for them to reverse those two cables when they build the RV.
__________________
BarryD0706 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
windjammer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.