Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2010, 09:15 AM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2010
Posts: 23
zx700 wiring?

The ZX700 has never worked since p/u our trailer 2 weeks ago.I was told by another member to pull the fuse and reinsert it after about a minute, as that's what worked for them.Didn't for me.I checked the wires on the back of the stereo and the xm sat. receiver (it came with the unit and is mounted beside s.s.) and there is power to both of them (12.4 v) but no power when I tuned them on.I put the xm rec. in my truck and it worked fine. There is an inline fuse for the sat.rec. and a plugin automotive type in the back of the stereo sys. both were ok. Thank-you for taking the time to read my thread and any feedback would be greatly appreciated.
djalberta is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.