Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2016, 08:07 AM   #1
Member
 
SemperFi3088's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 65
2013 slides outs not working help

Checked all fuses and breakers we could see. All work fine. Still no slides


Any help would be approached.
__________________

__________________
SemperFi3088 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2016, 08:47 AM   #2
Senior Member
 
bubbles's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,936
Have you pulled the cover off the battery control center and checked the fuses within?
__________________

__________________
bubbles is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2016, 08:52 AM   #3
Senior Member
 
bubbles's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,936
You don't say if the levellers are also inop. If so check the main switch blade breaker located close to the hydraulics and verify the resetable blade has not extended.
__________________
bubbles is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2016, 08:54 AM   #4
Senior Member
 
bubbles's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,936
Just a note. The slides will not function if the ignition switch is not off.
__________________
bubbles is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2016, 11:53 AM   #5
Member
 
ron377ts's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Wakefield,Ma
Posts: 64
Does the hydraulic pump motor run? If so it could be you need to add fluid. If not ,probably breaker like bubbles said. My breaker is under entry step, way in back. Over extended front jacks and tripped it last month. Remembered reading about breakers under step and that saved my butt that time.
__________________

Ron & Joanne
Bella The chihuahua
2014 Georgetown XL 377
2007 Jeep Liberty
ron377ts is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2016, 02:36 PM   #6
Member
 
SemperFi3088's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 65
The pump must work as the jacks went down no problem

The breaker under the steps was tripped yesterday and it had been reset but still the slides don't work
__________________
SemperFi3088 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2016, 04:36 PM   #7
Member
 
SemperFi3088's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 65
We fixed it!!!

Check this out. The owner of the park we are at, knew quite a bit but here is what was wrong. The cylinoid that was attached to the pump motor was locked. He bridged the two wire points with a screw driver and it worked and unlocked the cyleniod. Sorry for the spelling and thanks to all who chimed in
__________________

__________________
SemperFi3088 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
2013, slide, slide out

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM.