Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2013, 03:47 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
georgetown back up camara stoped working

does any body know where the fuse is fir the back up camra?
__________________

__________________
pdcrf450 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2013, 04:01 PM   #2
CLASS "A" Senior Member
 
cfsoistman's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Upperco, Maryland
Posts: 3,135
I can only assume you are talking about the monitor screen to the camera? I just looked in the opening in my dash, since I'm waiting for my radio to come back from repairs. There is an in-line fuse to the back of the monitor. In my case it's a glass type fuse in a semi-translucent fuse holder with a red wire.
__________________

__________________

2007 Georgetown 370TS
aka - RAYNMKR

Driver: Charlie
Navigator: Sheri
cfsoistman is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2013, 11:42 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by cfsoistman View Post
I can only assume you are talking about the monitor screen to the camera? I just looked in the opening in my dash, since I'm waiting for my radio to come back from repairs. There is an in-line fuse to the back of the monitor. In my case it's a glass type fuse in a semi-translucent fuse holder with a red wire.
I be leave that goes to radio
__________________
pdcrf450 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2013, 02:00 PM   #4
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,359
Quote:
Originally Posted by pdcrf450 View Post
does any body know where the fuse is fir the back up camra?

Try this. Turn it off by the screen.
Turn back on and try manual mode to switch camera. M
Then turn off and back on again.

This is how I reset mine when I lose the backup camera screen and only have right and left camera.
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2013, 03:52 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
I have no power at all
__________________
pdcrf450 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 09:54 AM   #6
Senior Member
 
Lorigirl10's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 353
Quote:
Originally Posted by Iggy View Post

Try this. Turn it off by the screen.
Turn back on and try manual mode to switch camera. M
Then turn off and back on again.

This is how I reset mine when I lose the backup camera screen and only have right and left camera.
Maybe you can help us, we have the GT xl2014, they have replaced the clarion already, it's still not working well, when we take off on a trip, it works fine the first 1/2 - 1 hr, the it starts going out, can't get the camera to stay on, works on the turn signals, the monitor says digital tuning... And starts going thru it's system...
Thanks
__________________

__________________
Lorigirl10 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:30 AM.