Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 08:46 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 26
hydrolic system

question: I had my hydrolic line fix and was ready to go tomorrow. We went to fill our 350 Georgetown 2012 with gas and found the line leaking again.I tighten the line and put hydrolic fluid in the motorhome. We went and started the motorhome up to look for a leak and seen none, but when we look at the lippert controls all the lights on the left side are blinking. Do not know why!! The on button will not come on nothing but all the lights on the left side blink. Does anyone know if there is a reset for the system ? Has anyone had this problem, really want to go tomorrow on our first trip. Thanks for your help in advance.
__________________

__________________
bojack is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2012, 11:24 AM   #2
Senior Member
 
VinceU's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,502
Just this morning caught your note. All four LEDs left mean "latched out", due Low voltage or excess time on pump. Reset pushing all four direction buttons at the same time. Front, right etc. Hopefully you're already under way.
__________________

__________________
VinceU is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2012, 01:36 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 3
If that didn't help, have pump checked. Our problem started out that way and the pump ended up needing replacing. We have a brand new 350 and this happened on our first trip.
__________________
RLPurinton is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2012, 10:13 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 26
Thank you for your responses. Our 350 is back in the shop get two levelers replaced. Missed our first trip to Gettysburg and trying and hoping to go next week. We were latched out and we reset the unit but to no avail. the levelers leaked so bad-all the fluid came out. Our unit is new but we are having a few problems that are stoping us from doing anything.
__________________
bojack is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 09:15 AM   #5
Senior Member
 
VinceU's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,502
Quote:
Originally Posted by bojack
Thank you for your responses. Our 350 is back in the shop get two levelers replaced. Missed our first trip to Gettysburg and trying and hoping to go next week. We were latched out and we reset the unit but to no avail. the levelers leaked so bad-all the fluid came out. Our unit is new but we are having a few problems that are stoping us from doing anything.
That's crazy, just wondering, were the jacks extended for a lengthy time or on heavy slope? Just tying to figure why the seals would sail so early. My 378 was displayed at the dealer on heavy a slope, days after I took it, three Jacks started leaking. After 2 perfect camping weeks were lost last fall they were replaced. Always wondered if that storage caused the packing failure.

One sour note, the alarm correctly warned of a problem!
__________________
VinceU is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 07:44 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 26
Never had the levers extended but once to see how to operate them. Other than that never used them, but will go out on first trip Monday--CAN NOT WAIT!!!!
__________________

__________________
bojack is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:42 AM.