Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-26-2012, 01:18 PM   #1
Senior Member
 
tncruiser's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: east tn.
Posts: 415
i have searched ,but no avail

okay folks here is an easy one?????????
where is the fuse for the antenna amplifier/bat boost/in house radio use
i assume they are all on the same circuit as everything else works
brianj
__________________

__________________
liven life in east TN and wherever my
2011georgetown280ve, and
2016 fordexplorer and hemi RAM
take us
tncruiser is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 02:20 PM   #2
Site Team
 
KyDan's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Louisville, KY
Posts: 6,716
When I replaced my Concertone unit a couple years ago I found an inline fuse on
the back side of the unit.

If you don't get a better answer you might have to pull the unit out of the
wall/cabinet and look in back.
Good luck!
__________________

__________________
Peace!
Dan & Rita D
2004 5.3L Silverado 1500 ext. cab 2WD
1999 Suzuki Intruder Motorcycle
Blue Ox WD hitch, AirLift load levelers

Camping days 2010-53, 2011-47, 2012-41,
2013-41, 2014-31, 2015-40, 2016-44, 2017-63
KyDan is online now   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 02:27 PM   #3
IT Guru
 
Join Date: May 2010
Location: Chesterfield, VA
Posts: 106
Send a message via AIM to jsilvius Send a message via Skype™ to jsilvius
+1 this. I was very, very, very p.o. when I had to take it into the shop because it wasn't working and they told me it was just a fuse, and when I asked where the dang fuse was because it wasn't in my panel, they said "in-line fuse". I about blew my top.
__________________

2006 Flagstaff 831FKSS
2005 Dodge Ram 2500 SLT 5.9L Turbo Diesel Quad Cab
1 - DH (me); 1 - DW (Tee); 1 - DS (Jarod, 12)
Nights Camping: 2010 - 15; 2011 - 7; 2012 - 9
jsilvius is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 03:56 PM   #4
Senior Member
 
Freds342's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 407
Not that it helps much, but I don't think I've ever seen an aftermarket or RV dash radio that didn't use an in-line fuse.
__________________
2005 Georgetown 342DS XL, Full Banks Package
2005 Liberty Renegade 4X Toad
1989 Wrangler Sahara Toad
1984 19.5' Beachcraft i/o 5.o liter, 4-bbl (and you thought your Moho sucked gas!)
D/W Carole and Maggie the Teacup Lab (Black Chihuahua)
Freds342 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 04:45 PM   #5
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,359
Quote:
Originally Posted by tncruiser View Post
okay folks here is an easy one?????????
where is the fuse for the antenna amplifier/bat boost/in house radio use
i assume they are all on the same circuit as everything else works
brianj
Don't know in your rig but this is what I would do.

1. I would check the inline fuses in the motohome battery compartment. Look for a green or blue fuse holder. May be 15 amp or larger.

2. Check the DC 12 Volt fuse panel for the motrohome. Mine is located next to my 120 volt panel. Check with a meter ALL fuses.

3. Check under the dash panel, left of the steering wheel on the firewall. Check all fuses.

4. If you still can't find you will need to get behind the ash radio and see if you have any inline fuses blown.


That is the best I can suggest without coming over to your house.


Here are a few pictures that may help
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	April 26 2012 043.jpg
Views:	43
Size:	61.5 KB
ID:	17059   Click image for larger version

Name:	Yellowstone_July2012 051.jpg
Views:	53
Size:	59.1 KB
ID:	17060   Click image for larger version

Name:	Yellowstone_July2012 060.jpg
Views:	48
Size:	60.1 KB
ID:	17061   Click image for larger version

Name:	FR_Adds_to_Ford_Fuse_Block.jpg
Views:	60
Size:	56.2 KB
ID:	17062  
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2012, 08:10 AM   #6
Senior Member
 
tncruiser's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: east tn.
Posts: 415
[


That is the best I can suggest without coming over to your house.


Here are a few pictures that may help[/QUOTE]

come on over the coffee is made
i checked the fuses in the bat compartment am hoping the fuse is not in the block at the floor as my 225# old body is hard to get down there
but since you can with a camera i have to ask how do you take your coffee
thanks
brianj
__________________
liven life in east TN and wherever my
2011georgetown280ve, and
2016 fordexplorer and hemi RAM
take us
tncruiser is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2012, 10:42 AM   #7
Senior Member
 
lindy's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Jamestown NY
Posts: 588
While mines a TT the fuze for my antenna booster/amp was in the fuze panel at the main circuit breaker/fuze box located on the front of the 120V-12V converter? box, the main elect box for the whole trl.
__________________

__________________

2012 Winnebago "Journey To Insanity" 40U
2008 Dakota Sport 4x4
2004 Subaru Baja - DW's
2006 Honda Shadow Aero - TOAD for now.
F.R.O.G. member
lindy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:45 AM.