Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2016, 02:55 PM   #11
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Tigard, Oregon
Posts: 413
Quote:
Originally Posted by ArmyW4 View Post
Thanks - looks like I'll be making a call to FR later today!!!! we're well outside of warranty unfortunately.

You can pull the rubber cover off of the actuator. When you pull it off you'll see the two white plastic buttons that activate the spray and stream. Work them back and forth a few times to clear out any gunk and replace the rubber cover. Should work OK after that.
didn't even think of pulling off the rubber cover - I'll have to check that out and try it this weekend.....!

I love this forum.

Garren
__________________

__________________
2015 Georgetown 351DS
2016 Jeep Wrangler Unlimited Sahara
Chris, Garren (humans)
Edgar & Carlos (felines)
RIP Sophie, the sweetest cat ever.
ChrisAndGarren is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2016, 06:59 AM   #12
Senior Member
 
Wolverine 1945's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: SouthWest Michigan
Posts: 3,661
Quote:
Originally Posted by ChrisAndGarren View Post
didn't even think of pulling off the rubber cover - I'll have to check that out and try it this weekend.....!

I love this forum.

Garren
If you take it apart and clean it,,, which I am betting will fix it,,, be sure you know how it goes back together !!!
__________________

__________________
Wolverine 1945 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2016, 07:17 AM   #13
Senior Member
 
LittlePM's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: In the Heart of Dixie
Posts: 1,776
And here all this time I thought I was special, I guess not. The problem has gotten worst over the last several months.
__________________
Pennie and Chuck, Mandi and Polly (the little dogs)
Your Hosts for BamaGanza 2017
2014 Georgetown XL378, 2013 Honda CR-V AWD Toad
Days Camped 2014 - 83, 2015 - 56, 2016 - 58, 2017 - 86

The Home of the FREE because of the BRAVE
LittlePM is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2016, 07:30 AM   #14
Senior Member
 
Wolverine 1945's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: SouthWest Michigan
Posts: 3,661
Quote:
Originally Posted by LittlePM View Post
And here all this time I thought I was special, I guess not. The problem has gotten worst over the last several months.
Maybe that is because it has gotten dirtier ???
LOL !!!
__________________
Wolverine 1945 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2016, 11:07 PM   #15
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Tigard, Oregon
Posts: 413
Quote:
Originally Posted by kenkaiser View Post
Had the same problem on my Gtown. Put my hand over the output end of the spray head to block the water flow and pushed the buttons that must have dislodged the mater clogging the valve assembly. Ours now works as advertized.
So, tried this little trick tonight.....I stuck my hand flat against the base and had my husband turn on the water and push the buttons....after looking at me like I was insane (always love that ) and fully expecting a shower in the kitchen.....it worked! He was like "I'll be damned".

Forest river forums strikes again!

Am still waiting to hear from Kevin, he needed some specifics and was looking into it. It's too bad it's not easy to take apart.....

Thanks again!
Garren
__________________

__________________
2015 Georgetown 351DS
2016 Jeep Wrangler Unlimited Sahara
Chris, Garren (humans)
Edgar & Carlos (felines)
RIP Sophie, the sweetest cat ever.
ChrisAndGarren is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.