Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2013, 11:22 AM   #11
Senior Member
VinceU's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,188
Originally Posted by genesimmons
i was thinking a bad ground,but mh starts fine and other chassis 12volt works fine. seems only have trouble with cig and aux power outlet and map lihgts. the same lower power is on the switch that looks like it has a maplight picture on it?
Yes sounds similar to newer models. Once you locate power source to these loads. Turn on maplights, power something in socket, and iI think the radio can be powered here from same fuse. If the voltage is 12-13 volts and nothing of the 3 works it could be a common ground connection problem. If voltage is lower than that, fuse holder or power wire problem. All those devices come from a always hot bus.

Reason to load the circuits is a battery will show ful lvoltage across a bad connection. However when load is applied, it will drop like a stone

VinceU is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.