Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2015, 08:51 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 23
rear view camera

Has any one had problems w/rear view camera model #709m1 in 2012 Georgetown 373 DS. Power light is on (RED) cannot get screen to show image. All connections are OK. Screen is blank. Checked fuses looks ok unless I missed one but power to unit is there.
__________________

__________________
loryray is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2015, 12:36 PM   #2
Senior Member
 
armye7's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 264
I had same problem, I had loose cable behind my monitor.
__________________

__________________
armye7 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2015, 06:28 PM   #3
Senior Member
 
cjd10's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Charleston SC
Posts: 481
Don't know what model camera system I had in my previous GT but there was a big round connecter that had fallen completely out and was laying down below the monitor. The first time I checked my connections I missed it because I only tightened the connections I saw plugged into the monitor
__________________
2014 Georgetown 351DS

Charleston SC
3 Boston Terriers, 1 Frenchie
Gonna miss you Toby. RIP
cjd10 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.