Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2014, 05:45 PM   #1
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Merritt Island Fl.
Posts: 168
Splendide washer/dryer

Has anyone ever had a problem with the Splendide washer in their Georgetown 378 or 360? My machine ran great for 4 years but now it became erratic, running at times , doing half a cycle then stopping,or not running at all. I allready had it back to my repair facility who said theh found a loose spade end wire connection and tightened it but that wasn't it. The problem with working on it is it takes 2 guys to carry it out of the bedroom closet.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1000484.jpg
Views:	91
Size:	502.4 KB
ID:	66898  
__________________

__________________
johnnypal is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2014, 10:56 AM   #2
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,359
Quote:
Originally Posted by johnnypal View Post
Has anyone ever had a problem with the Splendide washer in their Georgetown 378 or 360? My machine ran great for 4 years but now it became erratic, running at times , doing half a cycle then stopping,or not running at all. I allready had it back to my repair facility who said theh found a loose spade end wire connection and tightened it but that wasn't it. The problem with working on it is it takes 2 guys to carry it out of the bedroom closet.
I would think the problem would be the push switch. After time I would think this would be the parts that may or may not make good contact.
Sounds like you have power, pump is working, spin motor working, timer working and not tripping the breaker.
I would think the push buttons are the problem.
I would change the settings and see what happens.

Hope this is helpful
__________________

__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 04:15 PM   #3
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Merritt Island Fl.
Posts: 168
Did you have one put in your 378 Iggy?
__________________
johnnypal is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 04:35 PM   #4
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,359
Quote:
Originally Posted by johnnypal View Post
Did you have one put in your 378 Iggy?
Yes the dealer installed when I purchased the Georgetown in 2012.
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Washington Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:47 PM.