Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-19-2015, 11:09 PM   #21
Senior Member
 
dan-nickie's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Dallas TX
Posts: 1,507
Quote:
Originally Posted by philthy99 View Post
The switch for the Battery Disconnect / Connect at the stairs, by the door are "on"... so that is not the issue. I have water, 1/4 tank or so, but it won't work unless shore power or Genny are on.
Sounds like you have dead batteries.
Do any lights work without shore power or Generator running?
__________________

__________________
Dan
2014 Berkshire 390RB-60
dan-nickie is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2015, 07:57 AM   #22
Senior Member
 
chrisbailey13's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 483
Quote:
Originally Posted by wrapperman View Post
Have you checked the inline fuse at the water pump?
You can also run a hot wire to the pump and see if it work there.
Seems like if it was the inline fuse, the pump would never work, but OP indicated it works when plugged in to shore power or the GENSET is running.
__________________

__________________
2014 Georgetown XL 352QS
2013-2017 Days Camped-215
chrisbailey13 is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2015, 09:51 AM   #23
Senior Member
 
VinceU's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,502
Seems like a 120 VAC pump was installed. Cheaper and more powerful however less versitile.
__________________

__________________
VinceU is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
water

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:11 PM.