Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2013, 11:12 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 12
A/C Vacuum Lines for V10

I have a 2005 FR 29 V10 with ac vent problems. I had some broken Vacuum line at the access panel on the dash. I repaired them however when I hit 40MPh is goes to default defrost. I rechecked all the line and tested the main line at idle and getting normal vacuum pressure. What else should I check??
__________________

__________________
bigdog1001 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 06:22 AM   #2
Senior Member
 
cpaulsen's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Brookings
Posts: 502
Did you check your vacuum cannister up by the battery under the hod??
__________________

__________________
cpaulsen is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 10:45 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 12
Hmm I only see 2 cans on dash none near battery
__________________
bigdog1001 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:55 PM.