Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2013, 05:16 PM   #11
Senior Member
 
NCIC105's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 139
Quote:
Originally Posted by bclemens View Post
Here is the Magnadyne Owner's Manual

You can contact Magnadyne for any firmware updates. The SD slot in the front of a 2013 unit is just that...an SD slot.

To update the 2012 units you have to pull the radio and use the SD dongle on the back.

How about the 2013 units?
__________________

__________________
NCIC105 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2013, 05:18 PM   #12
Senior Member
 
NCIC105's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 139
Quote:
Originally Posted by TomG View Post
I have a 2012 unit but there was no manual for the Magnadyne. Is there a manual that will assist with completing an update and using the unit? I have an SD plug coming from the front of the unit, but no idea what to do with it. Playing with the radio the first thing I found was that the "Setup" requested a system passcode, which, of course I don't have.
Use 5365
__________________

__________________
NCIC105 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2013, 05:36 PM   #13
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,098
Quote:
Originally Posted by NCIC105 View Post
How about the 2013 units?
If there is an SD card already in your SD slot on the front...then yes, you can "front update". If that slot is empty, then you will need to pull the radio.
__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2013, 06:28 PM   #14
phat phrog stunt crew
 
Join Date: Jul 2012
Location: bethalto il
Posts: 1,422
what ever happened to good old fashioned maps? only technical difficulty with those seems to be getting them refolded
__________________
dwaynerz is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2013, 08:39 PM   #15
Senior Member
 
NCIC105's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 139
Quote:
Originally Posted by bclemens View Post
If there is an SD card already in your SD slot on the front...then yes, you can "front update". If that slot is empty, then you will need to pull the radio.
Thanks for the information..I will have to look.
__________________

__________________
NCIC105 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.