Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2015, 08:17 PM   #1
Member
 
DangerCliff's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Green Valley Az
Posts: 61
Need Big Foot help

First time this ever happened. Got ready to leave the campground and raised the jacks , left front was fully retracted, as were other 3, but the pump continued to run until I shut the power off on the control box. when engine was started the warning beep came on as the all retracted light was not light. ran it up and down a couple of times and same results. Pushed the sensor pin up and nothing changed. Does it sound like I need a new sensor? Unpluged the remote box for the trip home and all was quiet.
Any help , ideas or thoughts welcomed.
Thanks
__________________

__________________
2013 Sunseeker 2860 Chevy
2014 Chevy Spark
Days Camped 2013 93.
Days Camped 2014. 89
DangerCliff is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2015, 10:34 AM   #2
Class C Representative
 
Joshua Cavitt's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: In a van down by the river
Posts: 605
Sometimes the sensor will stay on after you retract the jacks and turn on the coach. There has been a few threads and comments about this on the forum. From what I have seen it turns off shortly after you start the engine.
__________________
Joshua Cavitt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:15 AM.