Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2014, 12:41 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 7
Outside cable hookup not working

When I hook up to the outside cable connection it is not connecting to the tv. If I run the cable directly to the tv it works fine so I'm pretty sure there is a problem from the outside hook-up? Has anyone had a problem like this? I tried doing a search but couldn't find anything. I have a 2014 Sunseeker 2650ts. Thanks
__________________

__________________
mitchpadl is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 01:08 PM   #2
H2oski
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hartford, AL
Posts: 637
Did you turn OFF the antenna booster? I it is ON your tv will not work on cable.

Good Luck
__________________

__________________
Wife
2007 Chevy 2500 HD 6.6
2012 Sabre 31RETS
(LA) Lower Alabama
h20ski is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 01:14 PM   #3
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,840
Do you know if your unit has a signal splitter?
__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 01:42 PM   #4
Site Team
 
asquared's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 10,373
Quote:
Originally Posted by h20ski View Post
Did you turn OFF the antenna booster? I it is ON your tv will not work on cable.

Good Luck
This
__________________
<a href=http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg target=_blank>http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg</a>
2014 Crew Cab Chevy Silverado 3500 4wd Duramax/Allison
2014 Sabre 34REQS-6
asquared is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 01:42 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: 152 SCENIC CIRCLE
Posts: 143
a signal splitter is the problem
__________________
Gee Whiz is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 04:50 PM   #6
Senior Member
 
tmhyer's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 299
Booster must be on
__________________
tmhyer is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 05:05 PM   #7
Senior Member
 
Evereddie's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pfafftown NC
Posts: 2,065
Quote:
Originally Posted by tmhyer View Post
Booster must be on
Uh, NO. The booster must be off for the cable connection to work. The booster switch actually switches which input goes to the TV. With the booster switch turned ON the antenna signal goes to the TV. With the booster switch OFF the cable input on the side of the trailers goes to the TV.

But, some trailers including mine have had the outside input for the cable switched at manufacturing with the AUX input that brings a satellite dish signal into the trailer. If you turn off the booster and the cable input still doesn't work, try the AUX input.
__________________
Evereddie is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 05:21 PM   #8
Senior Member
 
tmhyer's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 299
Right, he must have the booster on. That is why it isn't working :-)
__________________
tmhyer is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 07:29 AM   #9
Senior Member
 
trdutch's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Lake Wylie
Posts: 487
I know I forgot about it the first time I used the camp cable
__________________
I never saw a Hearse towing a Trailer
'71 Dads VW camper pop up Van
'78.....tents
'93 Coleman pop ups (I'm Dad)
'04 Fleetwood Jamboree 26q
'14 Sunseeker 2860DS
trdutch is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 08:07 AM   #10
Senior Member
 
fonzie's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Eastern Ontario
Posts: 3,237
On my unit I have a cable" in" on the driver side and a cable "out" on the passenger side of the trailer, something to check.
__________________

__________________
Fonzie
2011 Rockwood 8319SS with ProPride 3P hitch/GoodYear Marathons/TST TPMS 507
2008 F250 Lariat CC SB 6.8L V10 4.10 axle ratio (NITTO TERRA GRAPLER G2 LT275/65R20E)
Yamaha 3000iseb generator:Progressive Ind. EMS-HW30C : Eastern Ontario
Nights Camped: 2011(21) 2012(36) 2013 (17) 2014 (18) 2015 (18) 2016 (36) 2017 (32)
fonzie is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.