Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2013, 09:27 AM   #1
Senior Member
 
silver's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 739
Are there problems with the web site??

I read this form using both IE9 and IE8 depending on the computer I am using. I keep both systems current with updates from MicroSoft. For the past several weeks the form web site opens in compatabaly mode and I have a banner at the bottom of my screen asking me to sign up for email delivery that will not close. I also need to log in for each thred I read.

Is there a problem with the form server?

Thanks
__________________

__________________
silver is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 09:29 AM   #2
Senior Member
 
Filthy Beast's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 627
It has been working fine on Safari and Firefox for me.
__________________

__________________
Goody Two Shoes and the Filthy Beast
2008 Chevy Silverado 2500HD
Duramax and Allison 6 speed
2012 Wildcat 282RKX

You can't make things idiot proof, you can only make them idiot resistant.
Filthy Beast is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 09:33 AM   #3
Fulltime family RVer
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14,770
I haven't had any problems in Chrome on the PC.
__________________
2012 Ram 3500 DRW/crew cab/long bed/4x4/4.10 gears pulling an early 2013 Sabre 36QBOK
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | My family and I have fulltimed since June 2015
ependydad is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2013, 10:29 AM   #4
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,950
No problems with Firefox. I tried IE9 with the site this morning. Without being logged in, I was also unable to close that email subscriber banner. But once logged in the banner disappears and I did not have problems with having to log in for each thread as you reported.

I suggest that you contact the help desk. Scroll all the way to the bottom of the screen and click on "Contact Us" in the green menu bar.

Good luck
__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2013, 05:44 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 11
The forum works using chrome. However I have been trying for over a week to download a manual for the 3170ds. The link goes to a blank window and nothing happens. I could not find a customer support email or phone number. Hope this is seen by IT so the link can be fixed.

jim
__________________
Jim182 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2013, 05:50 PM   #6
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,360
Quote:
Originally Posted by silver View Post
I read this form using both IE9 and IE8 depending on the computer I am using. I keep both systems current with updates from MicroSoft. For the past several weeks the form web site opens in compatabaly mode and I have a banner at the bottom of my screen asking me to sign up for email delivery that will not close. I also need to log in for each thred I read.

Is there a problem with the form server?

Thanks
Sounds like you may have had your IE highjacked.
Have you done a complete virus and maleware scan recently?
I would delete all of your stored cache in IE and see what happens.
Doesn't sound right and the website has been up and running and doesn't ask you about email delivery.
Sounds fishy
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2013, 05:51 PM   #7
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,360
Quote:
Originally Posted by Jim182 View Post
The forum works using chrome. However I have been trying for over a week to download a manual for the 3170ds. The link goes to a blank window and nothing happens. I could not find a customer support email or phone number. Hope this is seen by IT so the link can be fixed.

jim
Add the link and let me try to download
Iggy
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2013, 06:02 PM   #8
Phat Phrog Stunt Crew
 
awwall's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Biloxi, Ms
Posts: 704
I use Chrome exclusively and have had no problems.
__________________
Wayne & Susan Biloxi,Ms
2012 GeorgeTown 351DS...2015 Ford Focus/Brake Buddy
FROG Member
awwall is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2013, 12:41 AM   #9
rip
Senior Member
 
rip's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Texas
Posts: 343
Compatibility View Screen Problem (IE)

Quote:
Originally Posted by silver View Post
I read this form using both IE9 and IE8 depending on the computer I am using. I keep both systems current with updates from MicroSoft. For the past several weeks the form web site opens in compatabaly mode and I have a banner at the bottom of my screen asking me to sign up for email delivery that will not close. I also need to log in for each thred I read.

Is there a problem with the form server?

Thanks
Starting about mid-February, something in the forum display would cause my Internet Explorer v 9.0.14 browser to drop into compatibilty view.

In the process, it would refresh the forum page I was viewing or typing into, and set me as an un-logged-on user (with all the crud that fills the screen when you aren't logged in). So, I'd have to log in again, and if messaging or typing a forum response, start that completely over.

The error box reads: A problem displaying forestriverforums.com caused Internet Explorer to refresh the web page using Compatibility View.

Sometimes this happens infrequently, sometimes over and over a minute or two apart. Does not appear to be time related, or no response for a while related.

I'm guessing it has something to do with the ad stuff. You can sense something is happening in background as each forum page refreshes when logged on, and especially when not.

Either my virus or Explorer software is reacting to something on the page or in background code. It's only happening on the FRF web pages. I figure I'll have to put up with it since I stick to IE for security reasons and I like this forum.

Here's the screen display when it suddenly happens:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FRwebprobsmall.jpg
Views:	83
Size:	48.3 KB
ID:	26768  
__________________
Ray
+ 2013 Rockwood Windjammer 2809W
+ 2008 GMC Sierra Crew Z71
+ 2002 Ford F-250 7.3L 4X4
rip is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2013, 12:48 AM   #10
Senior Member
 
QCCowboy's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Illinois
Posts: 880
Quote:
Originally Posted by rip View Post
I figure I'll have to put up with it since I stick to IE for security reasons and I like this forum.
Curious as to what security reasons you are speaking of. From a technology perspective all browsers have their shortcomings, but from a security perspective I don't know of any higher risk using Chrome, FireFox, or Safari.

Have been an avid Chrome user for the last year or so, and would never go back.
__________________

__________________
Jack of all trades - Master of none
2012 F350 CC DRW - 6.7L PSD
2014 Sabre 36QBOK
QCCowboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.