Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-18-2012, 07:59 AM   #41
Senior Member
 
RalphieAdie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Missouri
Posts: 337
Unfortunately, I'm still getting the security certificate error. I've followed the this thread and tried all of the suggested solutions. Still there!
__________________

__________________
Ralph & Adrienne

2016 Flagstaff 8528CKWSA
2012 GMC Sierra 2500HD 6.0L

RalphieAdie is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 08:03 AM   #42
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Quote:
Originally Posted by ralphieadie View Post
Unfortunately, I'm still getting the security certificate error. I've followed the this thread and tried all of the suggested solutions. Still there!
What version and name of browser you are using?
__________________

__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 09:33 AM   #43
Senior Member
 
RalphieAdie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Missouri
Posts: 337
IE 9 - V 9.0.8112.16421
Update Version 9.0.12

Thanks for the help.
__________________
Ralph & Adrienne

2016 Flagstaff 8528CKWSA
2012 GMC Sierra 2500HD 6.0L

RalphieAdie is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 10:24 AM   #44
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Quote:
Originally Posted by ralphieadie View Post
IE 9 - V 9.0.8112.16421
Update Version 9.0.12

Thanks for the help.
Ralph,
That is the same one I am using and have no issue.
Try disabling all your toolbars temporarily and if the problem goes away, turn them on one at a time and see what you get.
Herk
__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 11:45 AM   #45
Senior Member
 
RalphieAdie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Missouri
Posts: 337
Quote:
Originally Posted by herk7769 View Post
Ralph,
That is the same one I am using and have no issue.
Try disabling all your toolbars temporarily and if the problem goes away, turn them on one at a time and see what you get.
Herk
Lou,

Tried that and then closed IE, reopened (without any toolbars) still have the certificate error. I believe it is one of the advertisers that is causing the issue, as each member has a different set of advertisers based on their cookies.

Ralph
__________________
Ralph & Adrienne

2016 Flagstaff 8528CKWSA
2012 GMC Sierra 2500HD 6.0L

RalphieAdie is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 12:01 PM   #46
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Ralph,

Try a popup blocker (or turn on the default one in IE).
Many of the FRF ads get blocked and I don't get errors.
maybe that is the ticket!
__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 12:07 PM   #47
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Quote:
Originally Posted by ralphieadie View Post
Unfortunately, I'm still getting the security certificate error. I've followed the this thread and tried all of the suggested solutions. Still there!
X2! Same here.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 01:55 PM   #48
Alleged curmudgeon
 
Vern's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Southwest Michigan
Posts: 550
Weird. Whatever was bugging my browser, I'm happy to say I'm still error message-free here.
__________________
Lee
2013 Windjammer 3008W
2006 Chevy Silverado 2500HD 6.0L w/Equalizer 4
Nights camped: 2012 (29); 2013 (26); 2014 (40); 2015 (43); 2016 (35); 2017 (34)
Vern is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 03:05 PM   #49
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 2,768
Please try emptying your cache - your temp internet files and then restart.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2012, 07:10 PM   #50
Senior Member
 
RalphieAdie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Missouri
Posts: 337
This may have solved the problem. I'll let you know. Thanks for all the help and support.
__________________

__________________
Ralph & Adrienne

2016 Flagstaff 8528CKWSA
2012 GMC Sierra 2500HD 6.0L

RalphieAdie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:06 PM.