Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2016, 07:56 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Mid Michigan
Posts: 314
Computer locking.

Does anyones computer lockup while using this forum in Chrome? Not all the time, but mine will stop responding mostly when attempting to advance to the next page of post.
__________________

__________________
markb422 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2016, 07:58 AM   #2
Senior Member
 
5picker's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: South Western PA
Posts: 2,937
No problem here using Chrome with Adblock Plus.
__________________

__________________
_________________________________________
2016 Flagstaff 8529IKBS Diamond Package 5th Wheel
Ford F-Series SCREW 4x4
TST Tire Monitor - Sinemate 3500w Gen.
2016 Nights Camped = 46
5picker is online now   Reply With Quote
Old 10-04-2016, 09:40 AM   #3
Senior Member
 
NMWildcat's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Southern NM
Posts: 1,275
Nope, no problems. I use chrome and windows 10. Try IE/Edge to see if the problem is chrome or a more overall problem.
__________________
Scott and Liz - Southern NM
2012 Wildcat Sterling 32RL - w/level up (best option ever)
2007 Chevy 2500HD 4dr short bed Duramax w/allison
Reese Fifth Airborne air ride king pin coupler with Sidewinder
NMWildcat is online now   Reply With Quote
Old 10-04-2016, 10:20 AM   #4
jeff
 
jeff64's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: N. Illinois
Posts: 686
Not so much using this forum with Chrome, but a lot with Yahoo. Switched to Firefox for Yahoo and no probs. Since it is a free download you might try Firefox. May solve your issues. IE10 may do it for you too
__________________
2016 Flagstaff 27VRL Emerald
14K Equalizer
2014 GMC 2500HD CC 4X4 6.0L
jeff64 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2016, 10:31 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Mid Michigan
Posts: 314
IE

[QUOTE=NMWildcat;1333406]Nope, no problems. I use chrome and windows 10. Try IE/Edge to see if the problem is chrome or a more overall problem.[/QUO

I am using windows 10, chrome and adblocker also. Just wondered if it was only me. I will experiment with IE and turning off adblocker plus to see if it makes a diff.
Mahalo
__________________
markb422 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
lock

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:37 PM.