Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2013, 07:01 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: South Dakota
Posts: 261
Forum iPad app isn't working

I'm not sure where to ask this question, so I hope I'm not in the wrong place. Ever since my last OS update on my iPad, the Forest River Forum app doesn't work. I have tried to delete it and reinstall thinking that might help, but it didn't help. I really loved using the app and am very disappointed. Does anyone else have this problem? Do you have any helpful hints for me? Or am I just out of luck? Thanks!
__________________

__________________
Larry, Paula & Bailey the Adorable Red Toy Poodle
aspengirl is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 08:28 PM   #2
New Member
 
burati1's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: San Antonio
Posts: 95
It hasn't worked for me for a couple of weeks. Even when it did work I still preferred the web version.
__________________

__________________
Coachmen Freedom Express 292BHDS
San Antonio, Texas by way of Nebraska
burati1 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 09:04 PM   #3
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Pm herk7769 he'll pass on the info.


Turbs
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 10:47 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Brewerton, NY
Posts: 329
X3. Mine stopped working as well. Back to the web version on my iPad for now
__________________

2015 Dodge 2500 Big Horn 4x4 6.4 HEMI
2015 Grand Designs Reflections 323 BHS
Reese 16K Quick Slide with Factory Rail Kit Option
kozzy is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 10:52 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: South Dakota
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by f1100turbo View Post
Pm herk7769 he'll pass on the info.


Turbs
Thanks for the suggestion. I just PM'd herk7769.
And I'm glad to know it's not just my iPad. Thank you.
__________________
Larry, Paula & Bailey the Adorable Red Toy Poodle
aspengirl is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 11:01 PM   #6
Senior Member
 
Hutch333id's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Cochrane, AB
Posts: 757
I don't know what difficulties you are all facing but the problem I have with the iPad app appears to be connected with the 'buttons' for going back to a forum, next page, etc. Doesn't matter which of these I use but it means I have to rotate the iPad through 180 degrees before it will work. Very frustrating and it is only this app. The iPad works fine on every other of the apps I have.
__________________


Richard & Diane
2014 Cedar Creek 38FL
2016 F350 Lariat CC DRW
Retired Metropolitan Police (UK)
Hutch333id is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 11:11 PM   #7
Senior Member
 
Gregg Willow's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Northern Minnesota
Posts: 254
I have the app on my iPhone as well and it works flawlessly. Of course this is on my iPhone, not the iPad. Just wanted to add some info. Sounds like it is just the iPad app.
__________________
Gregg Willow is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 11:14 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: South Dakota
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by Hutch333id View Post
I don't know what difficulties you are all facing but the problem I have with the iPad app appears to be connected with the 'buttons' for going back to a forum, next page, etc. Doesn't matter which of these I use but it means I have to rotate the iPad through 180 degrees before it will work. Very frustrating and it is only this app. The iPad works fine on every other of the apps I have.
I can open the app and that's as far as I can get. The 'buttons' don't seem to work. I just tried rotating the iPad as you mentioned and sometimes the buttons worked and sometimes not. It used to work perfectly!

I also have the app on my iPhone and it works great on that device.
__________________
Larry, Paula & Bailey the Adorable Red Toy Poodle
aspengirl is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 11:19 PM   #9
Senior Member
 
Coops1's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Calgary, Alberta
Posts: 358
Everything in your ipad is up to date? IE: the IOS and the app?
__________________
26WRB - V-Lite
Denali HD LML
Coops1 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 11:19 PM   #10
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Try powering off the iPad using the power button until the red bar appears.
Then restart the iPad and try again.

If that does not work; delete the FR app and reload from iTunes.

The hard restart should reorganize the cache memory and might fix it.
__________________

__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.