Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2012, 05:44 PM   #1
Senior Member
 
Nigels's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: BC Canada
Posts: 632
Forum Site Problem anyone else?

Since this morning every time a new page loads I get an annoying info bar saying

"Internet explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors".

Can't get rid of it, same on the DW's PC. is this just my privilege or are there others with the same problem?
__________________

__________________
Nigel & Bev
Brit Driver & Canadian Naviguesser

2011 Rockwood Signature Ultra Lite 8280ws
2011 Dodge Ram 3500 4x4 Diesel
http://www.algarvevillaforrent.com
Nigels is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 05:59 PM   #2
Fulltime family RVer
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14,729
Make sure the URL in your address bar is:
Forest River Forums - Forest River Owners Community

And NOT:
https://...

The "s" means "secure" and will attempt to retrieve the server's security certificate (which apparently is bound to a different domain - Social Knowledge | Online Community Network and is throwing a message because they domain name and name on the certificate don't match.
__________________

__________________
2012 Ram 3500 DRW/crew cab/long bed/4x4/4.10 gears pulling an early 2013 Sabre 36QBOK
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | My family and I have fulltimed since June 2015
ependydad is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:02 PM   #3
Senior Member
 
Oakman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Jefferson County, MO
Posts: 5,201
I've been having the same issue the past couple of days and I don't have the "s" on the http.
__________________


Bob and Joyce
2013 CC Silverback 29RL
2010 Ford F250 XL Crew Cab 6.4 liter diesel
ATU Local 788
Oakman is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:03 PM   #4
Senior Member
 
Nigels's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: BC Canada
Posts: 632
Nope it aint that, copied below:

Forum Site Problem anyone else?

Still have the problem
__________________
Nigel & Bev
Brit Driver & Canadian Naviguesser

2011 Rockwood Signature Ultra Lite 8280ws
2011 Dodge Ram 3500 4x4 Diesel
http://www.algarvevillaforrent.com
Nigels is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:08 PM   #5
Senior Member
 
Nigels's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: BC Canada
Posts: 632
Quote:
Originally Posted by Oakman View Post
I've been having the same issue the past couple of days and I don't have the "s" on the http.
There you go, its not cos I had too much wine last night...see Bob has the same problem
__________________
Nigel & Bev
Brit Driver & Canadian Naviguesser

2011 Rockwood Signature Ultra Lite 8280ws
2011 Dodge Ram 3500 4x4 Diesel
http://www.algarvevillaforrent.com
Nigels is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:19 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Waynesville
Posts: 12,015
Quote:
Originally Posted by Nigels View Post
Nope it aint that, copied below:

Forum Site Problem anyone else?

Still have the problem
No (s) and same thing! Youroo!!
__________________
youroo is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:20 PM   #7
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Quote:
Originally Posted by Oakman View Post
I've been having the same issue the past couple of days and I don't have the "s" on the http.
X2! Same here.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:22 PM   #8
Senior Member
 
Nigels's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: BC Canada
Posts: 632
This thing is obviously contagious
__________________
Nigel & Bev
Brit Driver & Canadian Naviguesser

2011 Rockwood Signature Ultra Lite 8280ws
2011 Dodge Ram 3500 4x4 Diesel
http://www.algarvevillaforrent.com
Nigels is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:37 PM   #9
Senior Member
 
Sgt. Schultz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 269
You may want to see if some of the directions at the new link are of assistance :

http://social.technet.microsoft.com/...+9%2c+10+Forum
__________________
PT Avenger 33BHS-TE
GMC 2500HD SLE 4x4 Crew Cab 6.0 with 4.10's
Sgt. Schultz is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 06:38 PM   #10
Senior Member
 
Nigels's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: BC Canada
Posts: 632
Quote:
Originally Posted by sreddy View Post
You may want to see if the directions at http://social.technet.microsoft.com/...d9914e87a0help

Page not found
__________________

__________________
Nigel & Bev
Brit Driver & Canadian Naviguesser

2011 Rockwood Signature Ultra Lite 8280ws
2011 Dodge Ram 3500 4x4 Diesel
http://www.algarvevillaforrent.com
Nigels is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:53 PM.