Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2015, 05:57 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 7
Mobile app

Hi all I have enjoyed the forum, very
Informative I have the mobile app for android but now when I access the app I get a message Tapatalk plugin not activated in your forum. Can somebody help me with this? If this is posted in the wrong place I am sorry. Thanks in advance
Ktm55
__________________

__________________
ktm55 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 06:25 PM   #2
Member
 
dwa1000's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Southeastern PA
Posts: 58
Having the same issue. Any thoughts?
__________________

__________________
dwa1000 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 06:29 PM   #3
Site Team
 
Mr. Dan's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Grayson County, Texas
Posts: 6,207
I just got the same error message on an iPhone.

If I attempt to get to the Forest River forum through Tapatalk, I get the message "Access Denied
This forum is currently not available, please try again later."

I can get to the forum through the Firefox browser on my laptop and through the Safari browser on my phone. This makes me think it's a Tapatalk failure... especially since I updated Tapatalk this morning!!
__________________
SEARCH is your friend!
FR Wildcat 295RSX / GMC Sierra

Nights Camped: '13 = 49 / '14 = 74 / '15 = 74 / '16 = 85 / '17 = 110; booked = 0
Mr. Dan is online now   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 06:36 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 7
I am using chrome browser now but I like the app much better I thought maybe it was because my phone updated but I guess that's not the case
__________________
ktm55 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 07:46 PM   #5
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 2,767
Quote:
Originally Posted by dwa1000 View Post
Having the same issue. Any thoughts?

This is an error on our end and not yours. It will take a little time to get this sorted out - thanks for being patient
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 10:13 PM   #6
Senior Member
 
jtstromsburg's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Stromsburg, Nebraska
Posts: 1,654
Thanks Janet! Seems back to normal, for me anyways. As usual, site team is on it quick and got it fixed!!
__________________
Joel and Teresa
2016 Sabre 34TBOK
2006 GMC 3500 CC LB DRW 4X4
jtstromsburg is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 11:33 PM   #7
Member
 
dwa1000's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Southeastern PA
Posts: 58
Thanks it's working.
__________________
2014 Sabre 33CKTS
2012 F250
dwa1000 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 12:01 AM   #8
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,336
Mine is yet to work since 330 pm today.
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 12:06 AM   #9
Senior Member
 
coupevillefish's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Coupeville, WA
Posts: 373
Mine is back.
__________________
coupevillefish is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 05:07 AM   #10
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 7
Mines working again thanks
__________________

__________________
ktm55 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.