Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2016, 11:31 PM   #1
Former Full Timer
 
Duckogram's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,141
No full site access

Hi folks,
I am having a problem with the forum. I can view the full site until I sign in. Then only the mobile site will come up. Yes, I clicked the "view full site" link on the bottom of the page. I am running iOS 10.0.3 on an iPhone7.
Thanks,
Ducky
__________________

__________________
Duckogram is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2016, 11:40 PM   #2
Site Team
 
asquared's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 8,615
I sent this up to tech support for you.
__________________

__________________
<a href=http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg target=_blank>http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg</a>
2014 Crew Cab Chevy Silverado 3500 4wd Duramax/Allison
2014 Sabre 34REQS-6
asquared is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2016, 11:47 PM   #3
Senior Member
 
Nurek's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Surrey BC
Posts: 121
Quote:
Originally Posted by Duckogram View Post
I am running iOS 10.0.3 on an iPhone7.
Thanks,
Ducky
There's your problem right there.
__________________
2011 Nissan Xterra
2016 Rockwood MiniLite 2306 First ever RV.
Nights Camped 2016 [24]
Nights Camped 2017 [tbd]
Nurek is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2016, 12:18 AM   #4
Usually Confused Member
 
emm-dee's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Georgia
Posts: 1,048
Are you using an app to access the forum or are you using Safari. I use Safari and don't see any option to view the full site. Looks like I always am on the full site when I open the program.
__________________
At some point during every day you suddenly realize nothing else productive is going to happen the rest of that day. For me, it usually occurs around 9 am.

Vengeance 25V (the Harley needed a home)
emm-dee is online now   Reply With Quote
Old 10-27-2016, 08:19 AM   #5
Site Team
 
asquared's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 8,615
Try going out of the site, clearing your cookies and then logging back in.
__________________
<a href=http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg target=_blank>http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg</a>
2014 Crew Cab Chevy Silverado 3500 4wd Duramax/Allison
2014 Sabre 34REQS-6
asquared is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2016, 08:32 AM   #6
(Dry Huunday)
 
DreiHunde's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Eastern North Carolina
Posts: 1,423
Quote:
Originally Posted by asquared View Post
Try going out of the site, clearing your cookies and then logging back in.
That worked for me a few months back when I had the same issue.

But...I am using a lowly droid
__________________

Beau & Sue
FurKid Express
2015 Coachmen Catalina 303RLS
2016 Chevy Silverado LT 2500HD Duramax
The more people I meet, the more I like my dogs!
DreiHunde is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2016, 11:52 AM   #7
Former Full Timer
 
Duckogram's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,141
Quote:
Originally Posted by asquared View Post
Try going out of the site, clearing your cookies and then logging back in.
Thanks A2. That worked. It appears I had a tainted cookie.
__________________
The recipe for perpetual ignorance is:
Be satisfied with your opinions
and content with your knowledge.
Elbert Hubbard
Duckogram is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2016, 12:50 PM   #8
Site Team
 
asquared's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 8,615
Glad we could help.
__________________
<a href=http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg target=_blank>http://i62.tinypic.com/28rp645.jpg</a>
2014 Crew Cab Chevy Silverado 3500 4wd Duramax/Allison
2014 Sabre 34REQS-6
asquared is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2016, 01:33 PM   #9
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 21
And start using Chrome on the iPhone. You'll be thankful you did.
__________________
jgriffin7 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2016, 11:28 PM   #10
Former Full Timer
 
Duckogram's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,141
repeat offender

UPDATE:
It did it again! No full site access, cleared the cookie, works fine.

It sure appears that the cookie is corrupt. Since it
comes from the server, I's surmize that the malfunction
is on your end.

Thanks,
Ducky
__________________

__________________
The recipe for perpetual ignorance is:
Be satisfied with your opinions
and content with your knowledge.
Elbert Hubbard
Duckogram is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:40 AM.