Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2014, 02:22 PM   #1
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,028
Problem

This started a couple of days ago and was not always,but now it's almost an everytime occurrence on my Ipad 4:

When I open FRF,the Recent Discussions column entries are in a reduced font size - I have to spread the page to click on them.

Also when this happens and I go to Quote or Reply to a post,the box that opens is grayed out and I can't post anything. I have to click on Review Message and then I can post.

I checked my setting and it says my software is current.

Any thoughts/suggestions?

Thanks.
__________________

__________________
B47 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 07:00 PM   #2
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,950
I've seen the same thing. It was intermittent and the problem went away when I refreshed the forum page or post so I thought it might have been on my end but obviously not. I'll let the help desk know.
__________________

__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 07:05 PM   #3
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,028
Quote:
Originally Posted by Triguy View Post
I've seen the same thing. It was intermittent and the problem went away when I refreshed the forum page or post so I thought it might have been on my end but obviously not. I'll let the help desk know.
Thanks. Mine started out intermittency also, but it's almost constant now,although I was able to reply here without any problem.
__________________
B47 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 07:41 PM   #4
Mod free 5er
 
Join Date: Mar 2008
Location: Concord, NC
Posts: 24,215
Quote:
Originally Posted by B47 View Post
Thanks. Mine started out intermittency also, but it's almost constant now,although I was able to reply here without any problem.
Lockheed's IT always told me "Operator Error"
__________________
OldCoot is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 08:00 PM   #5
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,028
Quote:
Originally Posted by OldCoot View Post
Lockheed's IT always told me "Operator Error"

Don't think so - Triguy is pretty sharp on these things.

However in your case "Operator Error" is probably correct.
__________________
B47 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 08:01 PM   #6
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,950
Quote:
Originally Posted by B47 View Post
Thanks. Mine started out intermittency also, but it's almost constant now,although I was able to reply here without any problem.
I just had it again. I'm on the iPad right now
(Browser, not the app) and everything is up-to-date. Here are some screen shots. The problem with the text is in the recent discussions. The quick reply is grayed out, too.

(iPad, Safari browser, it is not set to block pop-ups and blocks cookies only from 3rd parties and advertisers)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	97
Size:	72.1 KB
ID:	49137  
__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 08:05 PM   #7
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,950
And here's the quick reply. I informed the help desk so hopefully this gives them an idea of the problem. B47, what system and browser are you using?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	90
Size:	61.8 KB
ID:	49138  
__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 08:05 PM   #8
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,028
Quote:
Originally Posted by Triguy View Post
I just had it again. I'm on the iPad right now
(Browser, not the app) and everything is up-to-date. Here are some screen shots. The problem with the text is in the recent discussions. The quick reply is grayed out, too.
Just like mine - but my quick reply box wasn't grayed out just now.
__________________
B47 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 08:07 PM   #9
Mod free 5er
 
Join Date: Mar 2008
Location: Concord, NC
Posts: 24,215
Quote:
Originally Posted by B47 View Post
...However in your case "Operator Error" is probably correct.
Not me having problems...
__________________
OldCoot is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 10:52 PM   #10
Senior Member
 
B and B's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Wilmot Twp, Ontario, Canada
Posts: 8,602
OC Choose Windows...
__________________

__________________
B and B is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.