Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2017, 02:03 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: IN
Posts: 196
Problems with the forum on my tablet

When i use the Forest River app on my tablet, i go to the forums and click on a post. Nothing comes up except forward and backward arrows to go to certain pages, no posts at all. It does this with any posts i click on. What could the problem be?
__________________

__________________
2011 MicroLite 23LB
2012 Ram 1500 Crew Cab
zinger60 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2017, 08:09 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 337
This forum format is odd. First of all, instead of having to have to search for pages, the pages should be listed, first through last, and then it goes to in between. 12345...last. moves in increments of 5 at least. Secondly. Sometimes it posts just fine. Other times it goes to a completely different format that makes no sense whatsoever. So I keep tabbing back to where I was when I read the post. My post is there but not until I go all the way back out. It was probably originated long ago, but seriously needs to be updated. It's slow as all get out, but if this is what we're stuck with it is what it is. But I have no idea why it does what you're getting.
__________________

Mdaniels4 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 03:04 PM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 32
Problems with the forum on my tablet

Quote:
Originally Posted by zinger60 View Post
When i use the Forest River app on my tablet, i go to the forums and click on a post. Nothing comes up except forward and backward arrows to go to certain pages, no posts at all. It does this with any posts i click on. What could the problem be?
I have exactly the same issue, look forward to anyone having a solution.
dthomso1 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 05:18 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: IN
Posts: 196
Quote:
Originally Posted by dthomso1 View Post
I have exactly the same issue, look forward to anyone having a solution.
I ended up deleting the app from my tablet and reinstalling it. Now it works fine.
zinger60 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 07:48 PM   #5
Site Team
 
Mr. Dan's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Grayson County, Texas
Posts: 11,546
Quote:
Originally Posted by zinger60 View Post
I ended up deleting the app from my tablet and reinstalling it. Now it works fine.
Others have done the same with great success. I don't own a tablet so I can't comment personally.
__________________
SEARCH is your friend!
FR Wildcat 295RSX / GMC Sierra

Nights Camped: '13 = 49/'14 = 74/'15 = 74/'16 = 85/'17 = 110/'18 =111/'19 = 74; booked = 0
Mr. Dan is online now   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 07:52 PM   #6
Senior Member
 
WolfWhistle's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,274
I had that issue with the app on my android. I also had to uninstall / install and all is well.
WW
__________________

__________________
Hyper Lite was sold

2017 F-250 4x4 6.2L Gas
I can't fix everything, but I can make it so nobody else can
WolfWhistle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:56 PM.