Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2014, 03:45 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Waynesville
Posts: 12,031
Smilies?

Now I get a (503Error)??? Youroo!!
__________________

__________________
youroo is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 03:58 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Waynesville
Posts: 12,031
Cant get the (more) Smilies to work?
__________________

__________________
youroo is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 04:01 PM   #3
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,950
youroo,
I'm not sure any of the site team can help you so your best bet might be to work with the computer guys at the forum's technical help desk. Click on the link and report it so they have an opportunity to work directly with you. Good luck.
__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 04:12 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Waynesville
Posts: 12,031
I will just Print (US Flag,US Flag) till They fix it! Youroo!!
__________________
youroo is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 04:22 PM   #5
Site Team
 
Terier's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 9,616
It will be nice for you to have all your smilies back to select from.

If you don't already know you might need to check your spam mail file for communcation from the Help Desk. Once I was getting upset that I didn't hear back as it had been several days only to find out there was a email from the help desk that went to my spam folder on the same day I contacted them.
__________________
Great choice for "Living within my means" and camping for one...

2011 Salem Cruise Lite 20RBXL & 2011 Toyota Tundra Dbl Cab
Camping History: 45 Trips / 133 Nights / 3736 Miles
FRF Social Group: Campers of the West
Terier is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 04:49 PM   #6
Fulltime family RVer
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14,779
Quote:
Originally Posted by youroo View Post
I will just Print (US Flag,US Flag) till They fix it! Youroo!!
Without a report, they likely don't know they have something to fix. I've just sent a link to this post.
__________________
2012 Ram 3500 DRW/crew cab/long bed/4x4/4.10 gears pulling an early 2013 Sabre 36QBOK
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | My family and I have fulltimed since June 2015
ependydad is online now   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 10:29 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Waynesville
Posts: 12,031
rhertuFixed Thanks,Youroo!!
__________________
youroo is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2014, 08:37 PM   #8
NELA
 
Weezer's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 3,220
I've held off posting this, thinking it was temporary but...

I'm *constantly* getting "database error", and now tonight I'm getting "503 error".

both happen any time, any where on the forum that I click on a hyper link, sometimes just clicking on a page number.

I've tried both (we have two) Comcast 105X and AT&T. Same problem with each.
Tried with different computers (we have four). Same problem with each.
__________________

If age is a state of mind, and I've lost my mind, I'm AGELESS, right?
Give me 40 acres and I'll turn this rig around:
Flagstaff 5er 2014 8528 IKWS, Platinum Package, Regency Interior "Buffy"
F250 Super Duty 2013 Tuxedo Black "Biff"
Days camped 2014: 30
Weezer is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2014, 09:45 PM   #9
Fulltime family RVer
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14,779
Weezer, the best thing you can do is use the "Forest River Forums - Contact UsContact Us[/url]" link at the bottom of the web pages. We moderators have no control over the servers.
__________________
2012 Ram 3500 DRW/crew cab/long bed/4x4/4.10 gears pulling an early 2013 Sabre 36QBOK
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | My family and I have fulltimed since June 2015
ependydad is online now   Reply With Quote
Old 01-10-2014, 12:36 AM   #10
NELA
 
Weezer's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 3,220
Quote:
Originally Posted by ependydad View Post
Weezer, the best thing you can do is use the "Forest River Forums - Contact UsContact Us[/url]" link at the bottom of the web pages. We moderators have no control over the servers.
Did that a couple of days ago. Should I continue to do that if it keeps recurring?

(that contact link shows up when the database error page pops up)
__________________

__________________

If age is a state of mind, and I've lost my mind, I'm AGELESS, right?
Give me 40 acres and I'll turn this rig around:
Flagstaff 5er 2014 8528 IKWS, Platinum Package, Regency Interior "Buffy"
F250 Super Duty 2013 Tuxedo Black "Biff"
Days camped 2014: 30
Weezer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:36 PM.