Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2011, 06:22 PM   #1
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,360
When I receive an email from forum subscription

For some reason when I get any emails from the forum about new messages in my subscribed list none of the links are blue underlined links in the email?

I may have turned off something here but unable to find in my account where it may be to turn html links back on in emails.

Hope someone can help.
Thanks
__________________

__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2011, 06:24 PM   #2
camping
 
tentcamper1's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Elkhart, Indiana
Posts: 988
same here- hopefully someone can help
__________________

__________________

2007 Chevy 2500HD CC
2010 V-Lite 30WRLTS
Nights Camped 2011 -64
Nights Camped 2012 -50
"I Live in My Own World, But It's OK. They Know Me"
tentcamper1 is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2011, 09:31 PM   #3
Lottery Non-Winner
 
Ovair's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 437
I'm not sure, but it may not be the forum causing that. Where I work all emails are forced into "plain text" mode with no HTML, no active links, no rich text.
Perhaps the program you are using (outlook, outlook express, thunderbird, webmail) is doing something similar and might have a setting that needs adjusted.
__________________

2011 Georgetown 337
2009 HD FLHTCU
2007 HD FXSTC
Ovair is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2011, 11:31 PM   #4
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,360
Quote:
Originally Posted by Ovair View Post
I'm not sure, but it may not be the forum causing that. Where I work all emails are forced into "plain text" mode with no HTML, no active links, no rich text.
Perhaps the program you are using (outlook, outlook express, thunderbird, webmail) is doing something similar and might have a setting that needs adjusted.
MS Outlook works fine with all my other URL link emails except the ones from here. Very weird.
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2011, 07:55 AM   #5
Lottery Non-Winner
 
Ovair's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 437
hmmm..
__________________

2011 Georgetown 337
2009 HD FLHTCU
2007 HD FXSTC
Ovair is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2011, 11:28 AM   #6
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,360
Here is my plain text email from here.
Notice it is not blue or underlined like my others.
I also checked to my security to see if the website was restricted in any way and it wasn't. I have no restrictioned websites.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	text.jpg
Views:	49
Size:	24.2 KB
ID:	9262  
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2011, 12:06 PM   #7
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 2,775
This is a problem at our end. Here's what happened: a couple of weeks ago we switched our mail service to a new company (supposed to be an improvement....) but we are finding that for some members, (primarily Outlook 2007 users and hotmail customers) links are either malformed or aren't active. We're working with the vendor to solve this issue, but it has been slow going. Thanks for your continued patience.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2011, 12:49 PM   #8
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Desert SW - Arizona
Posts: 6,360
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
This is a problem at our end. Here's what happened: a couple of weeks ago we switched our mail service to a new company (supposed to be an improvement....) but we are finding that for some members, (primarily Outlook 2007 users and hotmail customers) links are either malformed or aren't active. We're working with the vendor to solve this issue, but it has been slow going. Thanks for your continued patience.

Thank you Janet for the information. Now we will hopefully wait for the solution.
Thanks
__________________
2012 Georgetown XL - 378TS 60,000 miles
Life is a journey, not a destination !

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2011, 03:22 PM   #9
camping
 
tentcamper1's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Elkhart, Indiana
Posts: 988
thanks! I have outlook 2007 , been meaning to upgrade, I will have the IT department (DW) look into this for me
__________________

__________________

2007 Chevy 2500HD CC
2010 V-Lite 30WRLTS
Nights Camped 2011 -64
Nights Camped 2012 -50
"I Live in My Own World, But It's OK. They Know Me"
tentcamper1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:28 PM.