Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2015, 05:51 PM   #1
Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 52
Bigfoot troubles

Took my Solera 2014 SLED out of storage for de-winterizing all went well until I tried the big foot stabilizers. No go nothing nada.
I have reviewed all the topics on the Big Foot issues. I have power to the receiver unit and power to the remote neither will engage the stabilizers.
My question to you folks is where would I look for the fuse for the hydraulic / electric pump? This will be the last item before I go to the dealer for warranty work.

Thanks in advance


2014 Solera - Best thing since sliced bread!
__________________

__________________
Roger64 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2015, 09:02 PM   #2
Senior Member
 
hkreck's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Iowa
Posts: 1,190
There is a breaker under the rig trace the power cable coming off of the battery should go right to it. Something's Quadra suggest for this problem is check both positive and Negative 12V connections, check for a full charge on the battery, check that the tank assembly has proper ground and check the wiring. Not sure if the breaker has a reset. Good luck.
__________________
Henry & Tena
2013 Solera 24S
The Great Escape
hkreck is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:27 AM.