Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2013, 02:33 PM   #11
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,091
I have engineering looking at this thread to try and find the problem. I also passed your info onto warranty to see if they can come up with something.
__________________

__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2013, 11:36 PM   #12
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,091
If you take it in and have the dealer replace that board...please tell the dealer to return it to FR. The supplier of that board has not gotten any of the boards back and isn't able to trouble shoot it with the damaged boards.
__________________

__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2013, 11:40 AM   #13
Robert Mayberry
 
Join Date: Jan 2012
Location: Point Richmond
Posts: 87
I had that board replaced three months ago in my 2011 Solera after I lost all my running lights. Toscano RV in Los Banos replaced it with a board out of a new Solera on the lot and sent me on my way gratis. No more problems since then.

Robert Mayberry
San Francisco
__________________
robertmayberry is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2013, 05:40 PM   #14
Senior Member
 
mckirby50's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: OKC
Posts: 168
I've had this same issue pop up on my last couple of trips! Mine is also intermittent , sometimes they come on sometimes they don't. I've even had them come on while driving down the road. They usually don't go off once they come on if you keep it running.

Has anything been resolved in the last couple of months since the last post?
__________________
mckirby50 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2013, 09:55 AM   #15
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,091
Not that I am aware of. Supplier was not able to replicate the failure...but maybe it takes time.
__________________

__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.